Beşiktaş – Galatasaray derbisinin biletleri 60 saniyede bitti

Siyah beyazlı taraftarlar pazar günü oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisine büyük ilgi gösterdi. Satışa sunulan biletler 1 dakika içinde tükendi.

Spor 27 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Vodafone Park derbide kapalı gişe olacak.

Artık her maçın kritik olduğu ve son 7 haftaya girilen Süper Lig heyecanında Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın galibiyet senaryosunda şampiyonluğa fazlasıyla yaklaşacağı maçta Beşiktaş, son dönemindeki formunu korumayı ve taraftarı önünde Galatasaray’ı mağlup etmeyi hedefleyecek.

Ghezzal derbi ve ötesinde yok!Ghezzal derbi ve ötesinde yok!

Biletler çıktığı gibi bitti

Beşiktaş, derbiye büyük bir taraftar desteğiyle çıkacak. Zira fiyatları 450 TL ile 7.500 TL arasında değişen biletler satışa sunulduktan sonra bir dakika içinde tükendi.

41.903 kişilik Vodafone Park’ta oynanacak mücadele Beşiktaş taraftarının yoğun ilgisiyle birlikte kapalı gişe oynanacak.

Üçüncü dönem ikinci bahar!Üçüncü dönem ikinci bahar!

Rekabette Galatasaray üstün

Pazar günkü maç iki takımın birbiriyle 352. randevusu olacak. Daha önceki 351 maçta Beşiktaş 110 kez kazanırken Galatasaray 127 kez güldü. 114 mücadele ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Beşiktaş rakip ağları 460 kez havalandırdı. Galatasaray ise 492 kez gol attı. Ligin 32. hafta maçı öncesi Galatasaray, 70 puanla liderlik koltuğunda. Bir maç fazlası bulunan Beşiktaş’ın puanı 62.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.