Beşiktaş ilk hazırlık maçında ‘sessiz’ kaldı

Beşiktaş yeni hocası Giovanni van Bronckhorst yönetiminde çıktığı ilk maçta Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı. Siyah beyazlıların Slovenya kampında maç yapacağı rakipler de belli oldu.

Spor 6 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Transferi gündemde olan Gedson Fernandes sahaya ilk 11'de çıktı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine Hollandalı Giovanni van Bronckhorst’u getirdi. 1 Temmuz’da antrenmanlara başlayan siyah beyazlılar ilk hazırlık maçını geçen sezon Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Ümraniyespor ile yaptı.

Nevzat Demir Tesisleri’ndeki karşılaşmaya Beşiktaş Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Emrecan Uzunhan, Onur Bulut, Al Musrati, Alexander Chamberlain, Gedson Fernandes, Tayfur Bingöl, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Emrecan Bulut ilk 11’iyle başladı. Siyah-beyazlılarda Emre Kaya, Salih Uçan, Milot Rashica, Kerem Atakan Kesgin, Yakup Arda Kılıç, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Ajdin Hasic, Francisco Montero, Jackson Muleka, Kartal Kayra Yılmaz, Efe Can, Jean Onana, Serkan Emrecan Terzi ve Arda Berk Özüarap maça yedek başladı. Teknik direktör Tuncay Şanlı yönetimindeki Ümraniyespor ise hazırlık maçına Übeyd Adıyaman, Titebah, Mustafa Eser, Glumac, Serkan Göksu, Doğukan Saral, Atalay Babacan, Batuhan Arıcı, Melih Okutan, Bardhi, Batuhan Çelik 11’iyle müsabakada yer aldı. Maç boyunca iki takım ataklardan sonuç alamadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zamFenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zam

Mücadeleyi siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Feyyaz Uçar, Çağlayan Tuğal, futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba ile yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel da izledi.

Kartal, 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.Beşiktaş’ın burada oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleri ve saateri belli oldu. Siyah beyazlıların Slovenya’daki maç programı şöyle…

13 Temmuz 18.30: Beşiktaş – Dinamo Zagreb (Stadium Lendava)

17 Temmuz 18.30: Beşiktaş – Shakhtar Donetsk (Sports Park Radomlje)

20 Temmuz 19.00: Beşiktaş – Grazer AK (Stadion Wildon)

Beşiktaş Rafa Silva'nın maliyetini açıkladıBeşiktaş Rafa Silva’nın maliyetini açıkladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.