Beşiktaş’ta istifa sesleri duyuldu

Son günlerde gündemindeki isimleri rakiplerine kaptırarak transferde zorlu günler geçiren Beşiktaş’ta taraftar, Dolmabahçe’deki stadyumun önüne giderek yönetimi istifaya davet etti.

Spor 17 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta taraftar yönetimi istifaya çağırdı.

Beşiktaş, transfer döneminde en fazla zorlanan takımlardan biri. Emrecan Bulut ve Arthur Masuaku ile resmi sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar için süreç sıkıntılı geçiyor. Kara Kartal, geçtiğimiz günlerde Halil Dervişoğlu ile transfer görüşmeleri gerçekleştirmiş, birçok kaynak Halil’in Beşiktaş’la anlaştığını duyurmuştu. Ancak gece saatlerinden itibaren haber alınamayan futbolcu ertesi gün Galatasaray’la anlaştı ve sarı-kırmızılıların yolunu tuttu.

TFF, 1959 öncesi şampiyonluklar için komisyon kurdu, ortalık karıştıTFF, 1959 öncesi şampiyonluklar için komisyon kurdu, ortalık karıştı

Beşiktaş’la adı anılan ancak yolun sonunda rakip takıma giden bir diğer isim Dusan Tadic’ti. Ajax’ın serbest bıraktığı 34 yaşındaki Tadic, adeta gece operasyonuyla Hollanda’dan Türkiye’ye getirildi ve transfer görüşmelerinin başlandığı Fenerbahçe tarafından KAP’a bildirildi. Durum böyle olunca Beşiktaş bir transferde daha rakibine yenilmiş oldu. Kulüp, bir süre stoper Alexander Djiku ile de ilgilenmiş ancak Djiku da Fenerbahçe’nin 3 senelik teklifini kabul ederek sarı-lacivertlilere imza atmıştı.

Hal böyle olunca Beşiktaş taraftarı sosyal medyadan gösterdiği yoğun tepkiyi sokağa taşıdı. Bir grup taraftar, Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimini stadyum önünde istifaya davet etti.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.