Beşiktaş’tan iddialı sözler: Bize inanın

Beşiktaş, yeni başantrenör Dusan Alimpijevic, kadroya katılan Egehan Arna, Yiğit Aslan ve Berkan Durmaz için imza töreni düzenledi. Siyah beyazlılar ABD'yi Leyton Hammonds'u da transfer ettiğini açıkladı.

Spor 9 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ın yeni transferleri toplu fotoğraf verdi.

Geçen sezon küme düşme korkusu yaşayan Beşiktaş, bu yıl yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Siyah beyazlılar yeni başantrenör Dusan Alimpijevic ve milli oyuncular Egehan Arna, Yiğit Aslan ve Berkan Durmaz için imza töreni düzenledi. Vodafone Park’ta gerçekleştirilen törene, başantrenör Dusan Alimpijevic, genel menajer Nedim Yücel ve kulüp yönetim kurulu üyeleri Umut Tahir Güneş ile İbrahim Kemal Barış Dillioğlu katıldı.

Aziz Yıldırım'dan FETÖ'cü savcılar açıklaması: Zekeriya Öz hariç hepsi içiyorduAziz Yıldırım’dan FETÖ’cü savcılar açıklaması: Zekeriya Öz hariç hepsi içiyordu

37 yaşındaki başantrenör Dusan Alimpijevic, “Burada olduğum için mutluyum, nerede olduğumun bilincindeyim. Bu bilinci tüm ekibimden ve oyuncularımdan isteyeceğim. Bununla ne kadar gurur duymamız gerektiğini onlara bütün sezon hatırlatacağım. Beşiktaş’ın eski parıltılı günlerine dönmesinin bir parçası olacağım için çok şanslıyım” dedi. Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir taraftar kitlesi olduğunu belirten Alimpijevic konuşmasına şöyle devam etti: “Taraftarlardan bize inanmalarını rica ediyorum. Hiçbir takım başından sonuna kadar mükemmel sezon geçiremiyor. Düştüğümüz zaman bize destek olmalarını istiyoruz. Rekabetçi ve yapması gerekenlerin farkında bir takım kurduk.”

EuroCup'ta gruplar belli oldu: Beşiktaş ve Türk Telekom'un rakipleri açıklandıEuroCup’ta gruplar belli oldu: Beşiktaş ve Türk Telekom’un rakipleri açıklandı

Oyunculardan Egehan Arna, “1 yılın ardından tekrardan burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Burada güzel 2 sezon geçirdim. Beşiktaş için önemli bir sezon. Burada zor günler geçirildi. İnşallah hepimizi üstümüze düşeni yapıp iyi bir sezon geçireceğiz. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var” dedi. Yiğit Aslan ise şunları söyledi: “Geçmişi bırakıp kurulan bu takımla birlikte güzel başarılar kazanabileceğimize inanıyorum. Bu takım için heyecan doluyum. Bu heyecan hepimizi etkiliyor. Güzel bir takım kurduk. Bu takımın parçası olmak çok önemli. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Berkan Durmaz da Beşiktaş’ta oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını vurguladı Durmaz, “Taraftardan ricam büyük bir aile olarak sinerji oluşturalım. Hem Türkiye hem Avrupa zorlu kulvarlar. Yoğun maç tempomuz olacak. Bunun üzerinden kalkabilecek oyuncu grubuna sahibiz. Taraftarın desteğiyle Beşiktaş’ı ait olduğu yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Beşiktaş, transferi böyle açıkladı.

Leyton Hammonds da Beşiktaş’ta

Akşam saatlerinde Beşiktaş, geçen sezon Gaziantep Basketbol forması giyen Leyton Hammonds’ı kadrosuna kattığı açıkladı. ABD’li basketbolcu ligde çıktığı 21 maçta 11,2 sayı, 3,7 ribaunt ve 1,3 asist ortalamalarıyla oynadı. ABD’li oyuncu FIBA Avrupa Kupası maçlarında ise 12,4 sayı, 4,8 ribaunt ve 1,3 asist ortalamasıyla takımına katkı sağladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.