Beşiktaş’ta veda zamanı! Salih Uçan isyan ederek gitti

Beşiktaş'ta sözleşmesi biten Joe Worrall ve Rachid Ghezzal'in vedasından sonra kendisine teklif gelmediğini açıklayan Salih Uçan isyan bayrağı açarak ayrılık sinyali verdi.

Spor 28 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanıyor.

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan Joe Worrall’ın yanı sıra Rachid Ghezzal, Umut Meraş, Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın sözleşmeleri sona erdi. Sergen Yalçın ile şampiyon olunan 2020-21 sezonunda oynadığı futbolla taraftarları kendine hayran bırakan Ghezzal kulüp personeli ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

Sezon ortasında kulüple olan uzatma opsiyonunu iptal eden Cezayirli futbolcu Türkiye Kupası finalinde 3-2 kazandıkları maçta fileleri penaltıdan havalandırdı. Siyah beyazlı formayla 123 karşılaşmada görev alan Ghezzal 17 gol attı, 33 asist yaptı.

Joe Worrall veda etti

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Joe Worrall (@_worrall)’in paylaştığı bir gönderi

Beşiktaş’ın devre arasında Nottingham Forest’tan kiralık olarak transfer ettiği İngiliz stoper Joe Worrall resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah beyazlılara veda etti. Worrall “Teşekkürler Beşiktaş. Harika anılar biriktirildi” derken Türkiye Kupası ile fotoğrafını paylaştı. Şubat ayında 500 bin Euro bedelle kiralanan 27 yaşındaki İngiliz oyuncu yarım sezonda Beşiktaş’la dokuz maça çıktı ve 35. haftada Rizespor karşılaşmasında son dakikalarda galibiyeti getiren golü attı.

 

Salih Uçan: Beşiktaş’tan para değil, adalet istedim

Siyah beyazlı kulüple sözleşmesi biten Salih Uçan da veda sinyali verdi. Hürriyet‘e açıklamalarda bulunan Uçan “Amir Hadziahmetovic’e yılda 1 milyon 200 bin euro veriyorlar, ben 250 bin Euro’ya oynuyorum. Hepsi bu! Bugüne dek Beşiktaş’tan ayrılmayı hiç düşünmedim, fakat sezon sonu gelmiş olmasına rağmen hiçbir yönetici kalmam konusunda girişimde bulunmadı” dedi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu mukavele yenileme konusunda Hasan Arat yönetiminden net bir adım gelmediğini söyledi. Salih “Kimse yanlış anlamasın, eski başkan Ahmet Nur Çebi’den de, şimdiki yönetimden de kesinlikle para talebim olmadı. Sadece adaletli gelir dağılımı olması gerektiğini belirttim” diye konuştu.
2021 yaz transfer döneminde Beşiktaş’a gelen Salih Uçan siyah beyazlı formayla 85 maça çıktı, sekiz gol atarken 14 asist yaptı.

Futboldan bir 'astrolog' geçti: Meral Güven şampiyonu da gözaltına alınacağını da bilemediFutboldan bir ‘astrolog’ geçti: Meral Güven şampiyonu da gözaltına alınacağını da bilemedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.