Beykoz işi İstanbul’da bitirdi, şampiyonluğa uzandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında Beykoz Belediyespor, konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 28-26 mağlup etti ve 3-0’la şampiyonluğa ulaştı.

Spor 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hentbolda mutlu sona ulaşan ekip Beykoz oldu.

Hentbol Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonu final serisi üçüncü maçında Beykoz Belediyespor ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Maça iyi başlayan ev sahibi oldu. Sakarya toparlandı ve farkı kapatıp öne geçti. Ancak devreyi kaleci Burak Turan’ın iyi oyunuyla beraber Beykoz, 15-13 önde bitirdi.

Konyaaltı pes etmedi, şampiyonluk son maça kaldıKonyaaltı pes etmedi, şampiyonluk son maça kaldı

İkinci yarıya iyi başlayan Sakarya son 15 dakikaya 20-19 önde bitirdi. Bu dakikadan sonra 7-2’lik seri yapan Beykoz son 5 dakikaya 26-22’lik avantaj taşıdı. Maçın son bölümünde üstünlüğünü koruyan ev sahibi serinin üçüncü maçından da galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı.

Maçın ardından şampiyonluk kutlamaları için sahaya geri gelen Beykozlu sporcular, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Beykoz Belediyespor’un eski oyuncularından milli hentbolcu Cemal Kütahya’yı unutmadılar. Beykozlu sporcular “Senin için Cemalim. Ruhun şad olsun” yazılı pankartla Kütahya’yı andılar.

Cemal Kütahya unutulmadı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.