Bir devre 62 dakika sürdü! Adana Demirspor seriyi sürdürdü

Adana Demirspor - Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısı 62. dakikada bitti. Gol düellosu yaşanan maçta kazanan 4-2'lik skorla ev sahibi oldu. Adana ekibi üst üste 5. galibiyetini aldı.

Spor 7 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ligin açık oynayan iki takımının mücadelesinden 6 gol çıktı.

Süper Lig ilk yarısı uzun maç gördü ama böylesini görmedi. Adana Demirspor- Alanyaspor maçında duraklamalar nedeniyle 11 dakika uzatma verildi. Uzatmada da duraklamalar olunca hakem Hüseyin Gökçek ilk yarının son düdüğünü çaldığında dakikalar 62.’yi gösteriyordu.

Galatasaray seyirci rekoru kırmak için gün sayıyorGalatasaray seyirci rekoru kırmak için gün sayıyor

Maça gelince Alanyaspor 11. dakikada duran toptan sonra oluşan karambolde Koulouris’in vuruşuyla öne geçti. 18’de Cherif Ndiaye’nin ceza alanı içinde buluştuğu topu Adana Demirspor’un beraberlik golü olarak ağlara gönderdi. İlk yarının bitmeyen uzatma dakikalarında 45+5’te Belhanda Adana Demirspor’u öne geçirdi. Alanyaspor’da Efecan Kadaca, kazanılan penaltıyı 45+11’de değerlendirdi. İlk yarı 62. dakikada 2-2 sona erdi.

MHK'da kaos TFF'de kaos!MHK’da kaos TFF’de kaos!

İkinci yarıda Adana Demirspor 57’de Yusuf Sarı ve 66’da Belhanda ile iki gol daha buldu. İkinci yarının sadece 6 dakika uzaması dikkat çekti. Mavi lacivertliler 4-2’lik skorla üst üste 5. galibiyetini aldı. İlk defa geriye düştüğü bir maçta 3 puan sevinci yaşadı. Adana ekibi bu sezon kendi evindeki yenilmezliğini de sürdürdü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.