Bir Madrid klasiği! Gol atarken evi soyuldu

İspanya Kral Kupası'nda attığı iki golle yıldızlaşan Rodrygo'nun evine maç oynandığı saatte hırsız girdi. Rodrygo, Benzema ve Carvajal'den sonra evi soyulan üçüncü Real Madrid oyuncusu oldu.

Spor 9 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Real Madrid'in Osasuna'yı 2-1 yendiği maçta goller Rodyrgo'dan geldi.

Sevilla’daki La Cartuja Stadı’nda heyecan büyüktü. Kral Kupası’nda Real Madrid ile Osasuna karşılaşıyordu. Kadrosu yıldızlarla dolu Real Madrid’de o gün parlayan isim Brezilyalı Rodrygo’ydu. Takımına 2-1’lik sokrla kupayı getiren golleri atan Brezilyalı futbolcu kariyerinin en mutlu günlerinden birini yaşıyordu. Tribündeki ailesi de mutluydu. Ta ki evden gelen habere kadar…

İspanya’nın Kralı Real Madridİspanya’nın Kralı Real Madrid

Rodrygo’nun Madrid’in La Moraleja ilçesindeki evine maç oynanırken hırsız girmişti. Sitedeki bir özel güvenlik görevlisinin ihbarıyla eve giren polis bazı odalarının altüst olduğunu görmüştü. Evden ne çalındığına dair bir açıklama yapılmadı ama Rodrygo’nun en mutlu günlerinden biri kötü bitti. Rodrygo, Real Madrid’de hırsızların kurbanı olan ilk oyuncu değil. Karim Benzema ve Dani Carvajal’ın da evleri aynı şekilde sahadan soyulmuştu. Polis, futbolcuların takvimini yakından takip eden organize bir çetenin hırsızlıkları yaptığından şüpheleniyor.

EuroLeague bu sezon bir başka: Kazan ya da evine dönEuroLeague bu sezon bir başka: Kazan ya da evine dön

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.