Bodrumspor’da küskün başkan Rıza Karakaya geri döndü

TFF 1. Lig ekiplerinden Rıza Karakaya, Bodrumspor’da yeniden başkanlığa seçildi. Karakaya, her ne kadar adaylık açıklamasa da Divan Kurulu’nun talebiyle yapılan oylamada çoğunluğun “evet” oyunu alarak yeniden göreve geldi.

Spor 14 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Rıza Karakaya Bodrum'da şartlı şekilde başkanlığa devam ediyor.

Bodrumspor’da Başkan Rıza Karakaya görevine devam edecek. Pendikspor’a kaybedilen play-off final maçı sonrası istifa sinyali veren Karakaya, olağan genel kurulda başka aday çıkmayınca yeniden göreve seçildi. 12 yıldır kulüp başkanlığını yürüten tecrübeli başkan, görevine belli şartlar sunarak yeniden geldi ve söz konusu şartların yerine getirilmemesi halinde bir ay sonra istifa edeceğini söyledi.

Süper Lig'e yeni İstanbullu geldi: PendiksporSüper Lig’e yeni İstanbullu geldi: Pendikspor

Aday olmadı

IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Rıza Karakaya, yönetim listesini Divan Kurulu’na sunmayıp aday olmadı. Divan Kurulu’nun talebi üzerine Karakaya ve mevcut yönetiminin tekrar aday olması istenerek oylamaya gidildi. Oylamada Rıza Karakaya ret oyu verirken, çoğunluğun evet vermesiyle birlikte Karakaya ve yönetimi tekrar seçildi.

'Yalandan yoruldum' diyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya istifa etti‘Yalandan yoruldum’ diyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya istifa etti

Şartları var

Başkan Karakaya, normalde ekibiyle beraber tekrar aday olmak istemediklerini vurgulayıp “Genel kurulun tek adayı olarak 6 kere buraya seçildim. Bugün buraya arkadaşlarımla liste getirmeyecektik. Ben geçici olarak 1 aylığına bu görevi kabul ediyorum. Bugün konuştuğumuz somut adımlar bu 1 ayda gerçekleşirse göreve devam edeceğiz. Bodrumspor’u inşallah daha iyi yerlere taşıyacağız. Bana ve ekibime güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Başkanımla benim aramı kimse bozamaz. Benim aile büyüğümdür” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise birlik ve beraberliğin sürdüğü takdirde başarıların geleceğini vurguladı.

Arda Turan'ın geleceği netleştiArda Turan’ın geleceği netleşti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.