NBA’de yılbaşı şakası: Trae Young – Nihat Genç

Boston Celtics Cedi Osman'ın da formasını giydiği San Antonio Spurs'u deplasmanda 134-101 mağlup etmeyi başardı.

Spor 1 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Wizards - Hawks maçında eğlenceli Young sohbeti.

2024 yılına girerken Türk televizyonlarında birbirinden farklı programlar vardı. S Sport’ta da NBA heyecanı yaşandı. Spiker ikilisi Uğur Ozan Sulak ve Orkun Çolakoğlu 23.00’te başlayan Washington Wizards – Atlanta Hawks maçı için mikrofondaydılar. İkili yaptıkları interaktif yayınla izleyenlere unutulmaz bir basketbol gecesi yaşattı.

Sosyal medyadan gelen soruları da yanıtlayan ikilinin Trae Young sorusuna gelen yanıtları eğlenceli anlara sahne oldu. Çolakoğlu “Bana bir mesaj geldi. Atlanta’daki Trae kaç yaşına geldi, ama hâlâ Young deniyor” dedi. Sulak ise buna “Nihat Genç’teki gibi. Sevgili Nihat Genç 60 yaşında ama genç deniyor” diye yanıt verdi. Çolakoğlu ise Fenerbahçe’nin eski golcüsü Semih Şentürk’ü hatırlatarak “Genç Semih gibi oldu” diyerek anlatımı sürdürdü.

Hawks deplasmanda Doğu Konferansı’nın mütevazı ekiplerinden olan rakibini 130-126 yenmeyi başardı. Spiker ikilisinin sohbetine konu olan Trae Young 40 sayı ve 13 asistle yıldızlaştı.

NBA'de Knicks ve Raptors takas yaptı, Pistons fırsatı değerlendirdiNBA’de Knicks ve Raptors takas yaptı, Pistons fırsatı değerlendirdi

Boston’dan fark

NBA’de mesai yılın son gününde de sürdü. Doğu Konferansı lideri Boston Celtics Batı Konferansı’nın dibinde bulunan ekip San Antonio Spurs’le karşı karşıya geldi. Boston karşılaşmayı fazla zorlanmadan 134-101 kazanmayı başardı. Doğu ekibinde Jayson Tatum 25 sayı atarken Jaylen Brown 24 sayı buldu. Derrick White da galibiyete 17 sayıyla katkı sağladı. San Antonio Spurs cephesinde Devin Vassell 22, Victor Wembanyama 21 sayı buldu. Oyuna kenardan dahil olan milli basketbolcu Cedi Osman 16 dakika sahada kaldı, beş sayı iki asist bir top çalma üretti.

Alperen Şengün Rockets'a Türkçeyi öğretiyorAlperen Şengün Rockets’a Türkçeyi öğretiyor

NBA’de gecenin diğer sonuçları:

Washington Wizards – Atlanta Hawks 126-130

Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets 124-108

Phoenix Suns – Orlando Magic 112-107

Memphis Grizzlies – Sacramento Kings 92-123

New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers 129-109

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.