Boston zirvede farkı açıyor

NBA'de Doğu Konferansı lideri Boston Celtics deplasmanda New York Knicks'i 116-102 mağlup etti ve üst üste sekizinci galibiyetini aldı. Boston en yakın rakibi Cavaliers'la arasındaki farkı 7.5 maça çıkardı.

Spor 25 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Celtics'te seri sürüyor.

NBA Doğu Konferansı’nda Boston Celtics fırtınası esmeye devam ediyor. Normal sezonun en formda takımı olarak göze çarpan ve tüm ligin en iyi derecesine sahip olan takım yükselişini New York deplasmanında sürdürdü. İlk yarısı çekişmeli geçen maçın üçüncü çeyreğinde fark yaratan Boston galibiyete 116-102’lik skorla uzandı. Boston’da öne çıkan isim 30 sayı sekiz ribauntluk performansıyla Jaylen Brown oldu. Kristaps Porzingis 22 sayı atarken Jayson Tatum da 19 sayıyla galibiyette rol oynadı. New York’ta Jalen Brunson’ın 34 sayısı yeterli olmadı. Atlantik ekibi 57. maçında 45. kez kazanırken konferansın dördüncü sırasında yer alan New York 57. maçında 23. kez yenildi.

Brown maçtan sonra “İş play offlara geldiğinde bunların hiçbirinin önemi kalmıyor” dedi. “Bence her şey eşleşmelerle ilgili, her şey sıkı oynamakla ilgili olacak. Açıkçası iç saha (avantajı) önemli. Yani bu çok önemli. İşin içine girdiğinizde basketbol maçlarını kazanmanız gerekiyor.”

NBA’de gecenin diğer sonuçları:

Minnesota Timberwolves-Brooklyn Nets 101-86

Detroit Pistons-Orlando Magic 109-112

NBA'de 'Rockets' ateşlendi: Alperen'den double-doubleNBA’de ‘Rockets’ ateşlendi: Alperen’den double-double

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.