Bruno’dan mesaj içeren beğeni: Cristiano Ronaldo

Manchester United'ın Portekizli futbolcusu Bruno Fernandes, sosyal medyada Cristiano Ronaldo'ya övgüler dizilen bir paylaşımı beğendi. Ronaldo'nun Manchester United kariyeri an itibarıyla United'ı çalıştıran Erik Ten Hag'ın isteği üzerine bitmişti.

Spor 16 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Bruno'nun Ronaldo paylaşımını beğenmesi dikkat çekti.

Portekizli yıldız Bruno Fernandes, futbolu Cristiano Ronaldo’yla sevdiğini söyleyen isimlerden biri. Oyuncu bundan seneler önce PlayersTribune’da yazdığı bir yazıda küçüklüğünde ilk fırsatta Manchester United montu aldığını dahi yazdı. Oyuncunun Portekizli futbol efsanesine ne kadar büyük bir hayranlık beslediği son derece açık.

Bruno bunu son beğenisiyle gösterdi. Yabancı kaynaklı bir sayfada paylaşılan Ronaldo gönderisini beğenen Bruno için ilk akla gelen menajerine mesaj verdiği oldu. Zira idolüyle aynı soyunma odasını kulüp takımında da paylaşmaya başlayan Bruno’nun Ronaldo’yla birlikteliği an itibarıyla eleştirilen Erik Ten Hag döneminde bitti. Ten Hag, Ronaldo’nun Manchester’dan gönderilmesini talep eden ve yıldız ismi takımına monte etmekte zorlanan menajerdi. Bu durumun ardından Ronaldo 2023 başında Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu.

90+'larda Manchester United döndü!90+’larda Manchester United döndü!

Bruno Fernandes, Portekiz’in Slovakya’yı 3-2 yendiği, Ronaldo’nun 2 gol attığı ve ekibin Euro 2024’e gitmeyi garantilediği gecenin ardından adeta mesaj içeren bir beğeniye imza attı. Söz konusu gönderide: “Ronaldo’dan önce Portekiz: -Sadece 3 Dünya Kupası’na katıldı. -Sadece 3 Avrupa Şampiyonası’na katıldı. – Şampiyon olamadı. Ronaldo’dan sonra Portekiz: -5 kez Dünya Kupası’na katıldı. – 6 kez Avrupa Şampiyonası’na gitti. -İki büyük şampiyonluk kazandı” ifadeleri yer alıyordu.

Portekiz, Euro 2016 dışında ilk Uluslar Ligi’ni de kazanan ülke olmuştu. İber ülkesi Euro 2024’e de Ronaldo önderliğinde gidecek. Bu turnuva süper yıldızın çok yüksek ihtimalle son turnuvası olacak. Dolayısıyla bir değil birden fazla jenerasyon için bir defter kapanacak. Bruno için de bu defterin satırlarında yer alma şansı çok özeldi. Hem kulüp hem milli takım futbolunda yoluna Ronaldo’yla devam eden oyuncu için kulüp futbolundaki maceranın kısa sürmesi hala can yakan bir ayrıntı olsa gerek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.