Manchester United’a yeni forma sponsoru

Premier Lig ekiplerinden Manchester United yeni forma sponsorluğunu duyurdu. Forma göğüs kısmında yer alan marka için Qualcomm şirketiyle anlaştı. 2024-25 sezonu itibarıyla başlayacak anlaşma gereği United senede 60 milyon sterlin alacak.

Spor 15 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Manchester'a yeni forma sponsoru.

Premier Lig’de sezona istediği gibi başlayamayan ekiplerden Manchester United, forma göğüs sponsorluğu için yeni bir anlaşma yaptı. Teknoloji devi Qualcomm’la anlaşma sağlayan Kırmızı Şeytanlar, 2024-25 sezonunun başından itibaren erkek futbol ve kadın futbol takımlarının formalarında şirketin yazılım sağlayıcısı olarak bilinen Snapdragon’ın ismini taşıyacak.

United söz konusu anlaşmayla beraber rekor kıracak. An itibarıyla en büyük forma sponsorluğu anlaşmasına sahip kulüp Real Madrid. İspanyol devinin havayolu devi Emirates’le anlaşması bulunuyor. ABD merkezli Qualcomm şirketinin United’a ödeyeceği yıllık tutarın 60 milyon sterlin olması bekleniyor. An itibarıyla United’ın forması önünde taşıdığı TeamViewer’la anlaşması yıllık 47 milyon sterlin. Anlaşma 5 yıl ve 235 milyon sterlin üzerine imzalanmıştı.

Heung-min Son'dan selfie şartı: O telefonu tutmam!Heung-min Son’dan selfie şartı: O telefonu tutmam!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.