Bülent Uygun: Manaj’ın küçük bir sakatlığı var

Bülent Uygun'un teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor önümüzdeki pazartesi günü Galatasaray'a konuk olacak. Uygun, Sivas'ın golcü futbolcusu Manaj'ın sağlık durumu hakkında konuştu.

Spor 1 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesini Bülent Uygun giderdi.

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında Fernando Muslera ve Dries Mertens gibi yıldız oyuncularının performanslarıyla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu kritik virajı dönen Cimbom şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. Sarı-kırmızılıların önündeki bir sonraki engel iç sahada Sivasspor.

Sivasspor da son haftalarda ligin formda takımı olarak dikkat çekiyor. Son dört maçında üç galibiyet ve bir beraberlik alan Sivas ekibi iki hafta önce sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışını doğrudan etkiledi. Bu beraberlik sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki puan farkı dörde çıktı. Söz konusu maçta duraklama anlarında beraberlik golünü kaydeden Rey Manaj ligin kaderine direkt etki etti. Son olarak takımının Konyaspor’u iç sahada 1-0 mağlup ettiği maçta da tek golü o attı.

Çukurova'da klas ayaklar sahnede! Galatasaray, apolet takmayı sürdürüyorÇukurova’da klas ayaklar sahnede! Galatasaray, apolet takmayı sürdürüyor

‘Puanlar almak için mücadele edeceğiz’

Manaj’ın yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmanlara çıkamadığı haberi geldi. Bülent Uygun bu sezon ligde 18 gol atarak Sivasspor tarihinin Süper Lig’de en çok gol atan oyuncusu olan Manaj’la alakalı konuştu. Uygun “Rey Manaj’ın küçük bir sakatlığı bulunuyor. Yarından itibaren antrenmanlara katılacak” dedi. Deneyimli isim pazartesi akşamı 20.00’de Rams Park’ta oynanacak maçla alakalı “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gücünü bilmeyen yoktur. Dolayısıyla çok zor bir maça gidiyoruz. Burada puanlar alabilmek için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Uygun şampiyonluk yarışıyla alakalı “Şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor, kendi takımımda ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Dört büyük takıma karşı da çıktık en üst seviyede maksimum mücadelemizi verdik. Dolayısıyla kimin ne olduğu beni ve camiamızı çok fazla ilgilendirmiyor. Onların göstereceği performansı, yaşananları herkes fazlasıyla görüyor. Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız. Sonra bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak” dedi.

Adana'da rekor gecesi... Galatasaray derbiyi rahat izleyecekAdana’da rekor gecesi… Galatasaray derbiyi rahat izleyecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.