Bülent Uygun: Tarih yazmaya geldik

Spor 2 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Bülent Uygun yeniden Sivas'a döndü.

Sivasspor daha önce 4.5 sene takımı çalıştıran Bülent Uygun’u yeniden takımın başına getirdi. Deneyimli teknik direktör son olarak 2021-22 sezonuna Rizespor’la başlamış, eylül ayının başına kadar takımda kalmış ve yollarını ayırmıştı. Bu tarihten beri kulüp çalıştırmayan Uygun geçenlerde Servet Çetin’le yollarını ayıran Sivasspor’la anlaşma sağladı.

Uygun Sivas’a geri dönmesiyle alakalı olarak “Herkes kaderine aşıktır hesabı. Bizim de kaderimizde tekrar bir araya gelmek varmış… Esaretimizi kıracağız, cesaretimizle burada gene tarih yazmaya başlayacağız. Çünkü inananlar inandıklarını başarmıştır” dedi. Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor özellikle 2008-09 sezonunda oldukça iyi bir performans ortaya koymuş ve o sezon Beşiktaş’la şampiyonluk mücadelesi vermişti. Bu yolda daha deneyimli olan kulüp Beşiktaş sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başarmış, ancak Yiğidoların performansı takdirle anılmıştı.

Süper Kupa krizinde Arabistan ordusu soyunma odalarını basmışSüper Kupa krizinde Arabistan ordusu soyunma odalarını basmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.