Bumble Türk Cristiano Ronaldo’yu yaktı

Beşiktaş flört uygulamasına girdiği iddia edilen Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Futbolcu için 'Türk Cristiano Ronaldo' deniyordu.

Spor 19 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Emirhan Delibaş flört uygulamasına girdiği iddiasını sosyal medyadan yalanladı.

Ofansif orta saha Emirhan Delibaş Beşiktaş altyapısından yetişti. İsmi 2015 yılında Sporting Lizbon’a attığı golle duyuldu. Mirror Gazetesi attığı golü okurlarına ‘Türk Cristiano Ronaldo’ başlığıyla sundu.

2022-23 sezonundan önce yapılan hazırlık kampında Werder Bremen hazırlık maçında yedek kulübesinden oyuna girdi Delibaş. Takımı 1-0 gerideyken penaltı yaptıran futbolcu Oğuzhan Akgün’e asisti yaptı. Başarılı performansıyla dönemin teknik direktörü Valerien Ismael ona Beşiktaş A Takımı kadrosunda yer verdi. Ancak futbolcu gelişmesi için Göztepe’ye kiralık olarak gönderildi.

Bu sezon başında Kartal’a dönen oyuncu ilk resmi maçına 14 Aralık 2023 tarihinde UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubunda oynanan ve Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı Lugano-Beşiktaş maçında çıktı. 85. dakikada Tayfur Bingöl’ün yerine oyuna girdi.

Siyah beyazlılarda istediği şansları bulamayan Emirhan Delibaş gündeme başka bir konuyla geldi. Oyuncunun flört uygulaması Bumble’daki profili Beşiktaş taraftarlarınca sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 21 yaşındaki oyuncu iddiaya göre profilinde 24 yaşında olduğunu söylüyordu.

‘Sahte hesaplar tarafından yapılan iddiayı reddediyorum’

İddiaların artması üzerine Emirhan Delibaş sosyal medyasından şu açıklamayı yaptı: “Son günlerde dolaşan asılsız dedikodular hakkında sizlere doğrudan iletişim kurmak istedim. Sahte hesapların iftiralarını reddediyor, takımıma bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur.”

Beşiktaş yollarını ayırdı

Ancak bu açıklama futbolcuyu kurtarmadı. Siyah beyazlılar Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş’ın açıklaması şöyle: “Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

İmza şovunda ilginç sözler: Beşiktaş kaderi onun kaderiİmza şovunda ilginç sözler: Beşiktaş kaderi onun kaderi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.