Burnu kırılan Mbappe için şok iddia

Fransa'nın Avusturya'yı 1-0 mağlup ettiği Avrupa Futbol Şampiyonası maçında burnu kırılan Kylian Mbappe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınının haberine göre yıldız oyuncu kalan grup maçlarında forma giyemeyecek.

Spor 18 Haziran 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Burnunda kırık oluşan Mbappe'den Fransa'yı üzebilecek bir haber geldi.

Dünya futbolunun son zamanlardaki en büyük yıldızı, Fransa Milli Takımı’nın da EURO 2024’teki en önemli kozu olan Kylian Mbappe takımının Avusturya’yı 1-0 mağlup ettiği maçın son anlarında Danso’yla çarpıştı ve burnu kırıldı. Kenara gelmek zorunda kalan Mbappe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fransız gazetelerinden Le Figaro’nun haberine göre Mbappe burnundaki kırık sebebiyle kalan iki grup maçında forma giyemeyecek. Aynı haberde Mbappe için özel bir maske yaptırıldığı ve oyuncunun oynayabilecek duruma geldikten sonra da turnuvanın kalanında bu maskeyle mücadele edeceği bildirildi.

Sosyal medya hesabından durumu hakkında esprili gönderme yapan Mbappe taraftarlara “Maskelerle ilgili herhangi bir fikriniz var mı?” sorusunu sordu. Taraftarlar tarafından sık sık Ninja Kaplumbağalara benzetilen Mbappe’ye maske önerisi de bu yönde geldi.

Fransa maçı aldı, Mbappe'yi sakatlığa kurban verdiFransa maçı aldı, Mbappe’yi sakatlığa kurban verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.