Bursa derbisinde gülen Tofaş

Basketbol Süper Ligi’nde Bursaspor ile Tofaş kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı kazanan Tofaş play-off'a kalma yönünde büyük avantaj sağladı.

Spor 13 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Tofaş, ikinci yarıdaki oyunuyla Bursaspor'u geçti

İki Bursa takımının mücadelesinde gülen galibiyete ihtiyacı olan Tofaş oldu. Tofaş- Bursasspor maçının ilk yarısı büyük bir çekişme içinde geçti. İlk yarı 43-43 berabere bitti. İkinci yarıda 24 sayı, 5 asistle oynayan Milton Doyle yönetiminde üstünlüğü alan Tofaş giderek farkı açmaya başladı. Özellikle son 10 dakikada rakibine şans tanımadı ve karşılaşmadan 92-77 galip ayrıldı. 29. maçında 14. galibiyetini elde eden Tofaş normal sezonda son hafta öncesi 6. sıraya çıktı. Bursaspor ise 17 galibiyetle 5. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe ilk düğmeyi doğru iliklediFenerbahçe ilk düğmeyi doğru ilikledi

Karşıyaka’ya Büyükçekmece darbesi

Play-off’a girme mücadelesi veren Büyükçekmece,aç fazlasıyla ikinci durumda bulunan Karşıyaka’yı konuk etti. İlk yarı ev sahibi takımın 36-35 üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda Büyükçekmece çok daha istekli bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmadan 85-72 galip ayrılan ev sahibi ekip 13. galibiyetini aldı ve 8. sıraya çıktı. Pınar Karşıyaka’nın ise 24 galibiyet 9 yenilgisi bulunuyor.

Galatasaray’a şampiyon koçGalatasaray’a şampiyon koç

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.