Yine futbolda şiddet: Bursa’daki olaylı maçta altı kırmızı kart çıktı!

2. Lig'de oynanan Bursaspor - Diyarbekirspor karşılaşmasının son anlarında oyuncular arasında arbede yaşandı. Altı kırmızı kartın çıktığı olaylarda taraftarlar sahaya yabancı madde yağdırdı.

Spor 21 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Bursaspor ve Diyarbekirspor arasında oynanan karşılaşmada olaylar çıktı.

TFF 2. Lig’de Bursaspor ve Diyarbekirspor Bursa’da karşı karşıya geldi. Konuk ekip 25. dakikada Yasin Dülger ve 82. dakikada Bünyamin Yürür’ün attığı gollerle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 89. dakikasında ikili mücadele sonrası oyuncular birbirine girdi.

Yaşanan arbede sonrasında hakem Burak Taşkınsoy Bursasporlu Çağatay Yılmaz’a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Gerilim büyüdü, taraftarlar sahaya madde yağdırmaya başladı. Polis ekipleri öfkeli taraftarların sahaya girmemesi için önlem alırken hakem saha içinde devam eden olaylar için toplam altı oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Olayların ardından bir süreliğine soyunma odası koridorlarına giden Diyarbekirspor futbolcuları daha sonra sahaya döndü ve kısa süre sonra son düdük çaldı. Maçın ardından konuk ekip oyuncuları ve teknik heyet polis koruması altında soyunma odasının yolunu tuttu.

Dış basın İstanbulspor - Trabzonspor maçını böyle yazdı: Türkiye'de daha fazla kaos!Dış basın İstanbulspor – Trabzonspor maçını böyle yazdı: Türkiye’de daha fazla kaos!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.