Bursaspor’dan İsmail Yüksek’e 100 bin TL teşekkürü

Ekonomik anlamda zorlu günler geçiren Bursaspor 100 bin TL'lik alacağını kulübe bağışlayan İsmail Yüksek'e teşekkür etti.

Spor 10 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
İsmail Yüksek'ten Bursa'ya jest.

Fenerbahçe’de geçen sezonu formda geçiren İsmail Yüksek altyapısından yetiştiği Bursaspor’a maddi yardımda bulundu. Yüksek kulüpten alacağı 100 bin liradan vazgeçti.

Kulüpten yapılan açıklamada “Altyapımızdan yetişen milli futbolcu İsmail Yüksek 100.000 TL’lik alacağını kulübümüze bağışlamıştır. Kendisine teşekkür eder, Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dileriz” dendi.

Yüksek Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra ilk birkaç senesini kiralık olarak alt liglerde geçirdi. Milli takım formasını da giyen 25 yaşındaki futbolcu 2021-22 sezonunda Bursaspor forması giymişti. Daha sonra Fenerbahçe’ye dönen futbolcu Jorge Jesus yönetimindeki takımda kendini kanıtlamış ve kadroda kalmıştı. Orta sahada görev alan oyuncu İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’nin ise vazgeçilmez parçalarından birine dönüşmüştü. Son haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen oyuncu iyileştiği takdirde millilerin Avrupa Şampiyonası’ndaki kritik isimlerinden biri olmaya aday.

Bu yolculuğa çıkmadan önce İsmail’den eski takımına jest geldi. Bursaspor son yıllarda ekonomik anlamda fazlasıyla zor günler geçiriyor. Kulüpteki borçları ödeyemeyen yönetim bir çare bulmaya çalışıyordu. Bu süreçte İsmail’in de alacakları söz konusu borç kaleminde yer ediyordu. İşte o İsmail 100 bin liralık alacağını yeşil beyazlı kulübe bağışladı. Bursaspor bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele etmiş ancak başarısız sezonun ardından küme düşmüştü.

Ali Koç kazandı: Artık seçme değil eyleme zamanıAli Koç kazandı: Artık seçme değil eyleme zamanı

Ali Koç bir kez daha Aziz Yıldırım'ı yendi; Fenerbahçe'de günün sloganı 'Birlik'Ali Koç bir kez daha Aziz Yıldırım’ı yendi; Fenerbahçe’de günün sloganı ‘Birlik’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.