Büyük maç öncesi Taksim’de kavga

Bu akşam 19.45'te Rams Park Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi iki takımın taraftarları Taksim'de karşı karşıya geldi. Çıkan olaylarda bazı taraftarlar hafif yaralandı.

Spor 24 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Galatasaray ve Bayern Münih'li taraftarlar birbirlerine girdi.

Şampiyonlar Ligi heyecanı milli ara sonrası geri döndü. İstanbul, bu akşam Galatasaray-Bayen Münih mücadelesine sahne olacak. A Grubu’nun ilk iki sırasındaki takımların maçı son derece büyük önem taşıyor. Bu kritik mücadele öncesi iki takım taraftarları Taksim’de karşı karşıya geldiler.

Maç için çok sayıda Alman taraftar İstanbul’a, dün gece özelinde Taksim’e akın etti. DHA’da yer alan habere göre ortalığı karıştıran Alman taraftarlar taşkınlık yaptılar ve olay çıkardılar. Olay yerinde bulunan cep telefonu kameralarına yansıyan olaylarda sandalyeler ve şişeler havalarda uçuştu. İstiklal Caddesi’ndeki olaylarla bazı taraftarlar yaralandı. Polisin olaya müdahale etmesi sonrası olaya karışanlar otellerine gittiler.

Galatasaray, Bayern Münih önünde bir ilk peşindeGalatasaray, Bayern Münih önünde bir ilk peşinde

İki takım bu akşam saat 19.45’te Seyrantepe’deki Rams Park Stadyumu’nda karşılaşacaklar. İlk iki maçında iki galibiyet alan Bayern Münih, ilk maçında Kopenhag’la berabere kalıp ikinci maçında Düşler Tiyatrosu’ndan Manchester United galibiyetiyle ayrılan Galatasaray’a rakip olacak.

Galatasaray-Bayern Münih maçına İtalyan hakemGalatasaray-Bayern Münih maçına İtalyan hakem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.