Çanlar Pique için çalıyor… Resmen şoruşturma altında

Barcelona'nın eski yıldızlarından Gerard Pique'ye İspanya Süper Kupası'nın Suudi Arabistan'da oynanması organizasyonunda yasa dışı ödemelere karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

Spor 31 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Pique 2022'de Barcelona formasıyla aktif futbolculuk hayatını bitirdi.

Bir dönem şarkıcı Shakira ile birlikteliğiyle dünya basının gündeminde olan Barcelona’nın eski futbolcusu Gerard Pique’nin başı dertte. Pique’ye İspanya Süper Kupası’nın Suudi Arabistan’da oynatılması konusunda yasa dışı ödemelere karıştığı iddiasıyla İspanyol yargısı tarafından soruşturma açıldı.

The Athletic’te yer alan habere göre yargıç Delia Rodrigo, Pique’nin şirketi Kosmos ile İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) arasındaki anlaşmada usulsüzlük yapıldığına dair belirtiler olduğunu söyledi. Mahkeme belgelerine göre İspanya Futbol Federasyonu’nun eski başkanı Luis Rubiales, Suudi Arabistan hükümetine ait Sela Sport Company ve Pique’nin şirketinin her yıl Suudi Arabistan’da düzenlenen maçlar için başarı primi olarak 40 milyon euro alacağı bir anlaşmaya imza attı. Gerard Pique ise konu hakkında açıklama yapmadı.

Shakira’nın aşk intikamıShakira’nın aşk intikamı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.