Cengiz Ünder, Alptuğ’a verdiği sözü tuttu

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder maç öncesi lösemi tedavisi gören ve karşılaşmayı hastaneden takip eden Fenerbahçeli Alptuğ'la görüntülü görüştü ve ona gol sözü verdi. Cengiz verdiği sözü maçın ilk yarısında tuttu.

Spor 30 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder, genç Alptuğ'a verdiği sözü böyle tuttu.

Fenerbahçe Futbol Takımı bir süredir LÖSEV’le işbirliği çerçevesinde hastanede tedavi gören çocuklarla beraber seremoniye çıkma etkinliği yapıyor. Etkinliğin bu hafta oynanan Ankaragücü maçındaki konuğu genç Alptuğ oldu. Çıkış tünelinde oyuncularla selamlaşan Alptuğ özellikle Cengiz Ünder’e selam vermek istedi. Cengiz bunu duydu, tablete yöneldi ve Alptuğ’a “Golü senin için atacağım” diyerek söz verdi.

Daha sonra Alptuğ’un görüntülü olarak bağlandığı tableti seremonide taşıyan Cengiz 1-0 geri düşen takımının geri dönüş golüne imzasını atarak verdiği sözü tuttu. Karşılaşmanın 20. dakikasında ceza alanı içine orta şut karışımı bir top gönderen Cengiz’in bu denemesine kimse müdahale edemedi. Ünder bu golle maça beraberliği getirirken genç Alptuğ’a verdiği sözü de henüz 20. dakikada yerine getirmiş oldu.

Bu golden yaklaşık 12 dakika sonra yeniden sahne alan Cengiz bu kez ceza alanı içinden sağ ayağıyla köşeye düzgün bir vuruş yaparak rakip kaleciyi alt etti. Ankaragücü’nü 2-1 yenen Fenerbahçe bu üç puana Cengiz Ünder’in golleriyle uzandı. Başta Alptuğ olmak üzere tüm Fenerbahçelileri mutlu eden Cengiz takımının bu sezon tüm kulvarlarda 100. golünü atan isim oldu.

Kadıköy'de Cengiz Ünder sahne alıyor, Fenerbahçe gülüyorKadıköy’de Cengiz Ünder sahne alıyor, Fenerbahçe gülüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.