Çılgın maça Abdülkadir Ömür damgası! Hull City gülüyor

Huddersfield deplasmanda uzatma dakikalarında beraberlik golünü yiyen Hull City, 90+4'te Abdülkadir Ömür'ün asistiyle üç puana uzandı.

Spor 18 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Takımın kaptanı Jacob Greaves, 90+4'te Abdülkadir Ömür'ün pasını gole çevirdi.

İngiltere Championship takımı Hull City, ligin 32. haftasında Huddersfield’a konuk oldu. Maçın 7. dakikasında Hull City kaptanı Jacob Greaves’in golüyle öne geçti. Maçın son dakikalarına kadar 1-0’lık skoru korumaya başaran Acun Ilıcalı’nın takımı Rudoni’nin 90+2’de engel olamadı.

Karşılaşmanın 1-1 bitmesi için saniyeler varken sahneye ara transfer döneminde Trabzonspor’dan Hull City’e gelen Abdülkadir Ömür sahneye çıktı. 90+4’te Onun asistinde Jacob Greaves bir kez daha takımını öne geçirdi. Kraşılaşma 2-1 sona ererken Hull City puanını 51’e yükseltti. Huddersfield ise 34 puanda kaldı. Hull City, ligde çıktığı son beş maçın dördünü kazandı. Sunderland, Millwall, Rotherham ve Huddersfield’ı deviren turuncu siyahlılar Swensea City’e 1-0 mağlup oldu.

Hull City, play-off hattının son sırası olan 6. sıranın averajla iki sıra gerisinde bulunuyor. Coventry ve Norwich City ile aynı puanda olan Hull City, averajla 8. durumda. Coventry +14, Norwich City +8 ve Hull City +6 averaja sahip.

Ali Koç aradı, Trabzonspor Başkanı 'totem' yaptı! Busenaz Sürmeneli böyle Fenerbahçeli olduAli Koç aradı, Trabzonspor Başkanı ‘totem’ yaptı! Busenaz Sürmeneli böyle Fenerbahçeli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.