Cim-bom’da Hakim Ziyech gelişmesi: Faslı oyuncu da gidici

Transfer döneminde Zaha, Tete, ve Kerem Aktürkoğlu'yla vedalaşıp kanat rotasyonunu boşaltan Galatasaray'da Hakim Ziyech'le ilgili de önemli bir gelişme yaşandı. Adı ayrılık iddialarıyla anılan Ziyech için Katar'dan resmi açıklama geldi.

Spor 5 Eylül 2024
Ziyech'e Katar kulüpleri kancayı taktı.

Galatasaray’da giden oyunculara yönelik transfer haberleri art arda gelirken takımdan ayrılması beklenen Hakim Ziyech’le ilgili de önemli bir gelişme oldu. İsmi bir süredir Körfez ülkeleriyle anılan Faslı futbolcu için Katar’dan açıklama geldi.

Okan Buruk’la sorun yaşadığı ve takımdan ayrılmak istediği konuşulan Ziyech’in adı bir süredir Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Al-Arabi’yle anılıyordu. Katar ekibinden kancayı taktığı Faslı futbolcuyla ilgili açıklama geldi.

Al-Gharafa’nın ardından devreye giren Al-Arabi’nin Kulüp Komitesi Üyesi Khalid Al Mas “Hiçbir takım Hakim Ziyech gibi kaliteli bir oyuncuyu reddedemez” şeklinde demeç vererek transferde ne kadar istekli olduklarını ortaya sundu. Al Mas müzakerelere dair detay vermekten kaçınırken en iyi futbolcuları takımlarına katacaklarını belirtmekle yetindi.

Geride kalan sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’ın sezon başında tapusunu alarak 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Ziyech bu sezon dört maçta parçalı formayı terletirken skor katkısı veremedi.

Yabancı oyuncuda Beşiktaş sınırı aşarken Fenerbahçe ve Galatasaray limit dahilinde kaldıYabancı oyuncuda Beşiktaş sınırı aşarken Fenerbahçe ve Galatasaray limit dahilinde kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.