Colin Kazım başladığı yere döndü, Arsenal’a antrenör oldu

Arsenal altyapısında futbola başlayıp devamında A Milli Takım, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını da terleten eski futbolcu Colin Kazım-Richards antrenörlük kariyerine Arsenal Akademisi'nde başlayacak.

Spor 21 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Colin Kazım Arsenal'da.

Eski milli futbolcu Colin Kazım-Richards sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Arsenal Akademisi’nde antrenör olarak çalışmaya başladığını duyurdu.

Kariyerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor gibi Türkiye’de şampiyonluk yaşamış ekiplerin formasını da giyen Kazım Premier Lig devinde çalışmaya başlayacağını şu sözlerle aktardı:

Arsenal akademisindeki antrenör kadrosunun bir parçası olduğumu duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Mükemmellik ve gelişime olan bağlılığıyla tanınan bir kulübün parçası olmak benim için bir onur.”

37 yaşındaki Kazım-Richards Arsenal altyapısında başladığı kariyerinin devamında 2006 yılında Sheffield United’tan Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye’ye adım atmıştı. Kazım’ın geride bıraktığı futbolculuk kariyerinde bir Süper Lig, üç Türkiye Kupası, bir Hollanda Kupası, bir İskoçya Ligi, bir Yunanistan Ligi ve bir de Brezilya Ligi şampiyonluğu var.

'Satranç hayat kurtarır mı' demeyin, Miraç'ın kahkahasıyla Mizgin'in başarısı, kurtardığını gösteriyor‘Satranç hayat kurtarır mı’ demeyin, Miraç’ın kahkahasıyla Mizgin’in başarısı, kurtardığını gösteriyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.