Çotanak’ta Alanyaspor başladı, Giresunspor bitirdi

Alt sıraları ayakından ilgilendiren maçta Giresunspor, 84. dakikaya 2-0 yenik girdi, 4 dakikada bulduğu gollerle Alanyaspor'la berabere kaldı.

Spor 3 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kuwas, penaltıda rakibin kalecisini ters köşeye yatırmayı başardı.

Çotanak Spor Kompleksi’nde Giresunspor, Alanyaspor’u konuk etti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maça iyi başlayan konuk takım Alanyaspor oldu. Ersun Yanal’ın öğrencileri, 17. dakikada Balkovec’in sol kanattan yaptığı ortaya Efecan Karaca’nın yaptığı düzgün kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıda Giresunspor oyuncu değişiklikleriyle baskıyı arttırmasına karşın pozisyon üretmekte güçlük çekti. Fazla atak düşünmeyen Alanyaspor73. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rakibi az defans oyuncusuyla yakalayan Alanyaspor’da Efecan Kara, ceza alanı çizgisinde düşmesine rağmen pasını Zinedine Ferhat’a aktardı. Rakibinden kurtulan ve kaleci Ferhat Kaplan’ı da çalımlayan Zinedine Ferhat, topu boş kaleye gönderdi.

Fenerbahçe’den 7 taraftara ömür boyu men

Bu gol Alanyaspor’da bir rahatlığa neden oldu ve bu da Akdeniz ekibine pahalıya patladı. 84’te Hayrullah Bilazer’in sağ kanattan ortasına Doğan Can Davas güzel bir kafa vuruşu yaptı ve farkı bire indirdi. 3 dakika sonra Murat Cem Akpınar’ın ceza alını içinde düşmesine hakem Turgut Doman penaltı verdi. , 88. dakikada penaltıyı kullanan Kuwas, kaleci Runarsson’u ters köşeye yatırdı. Maçın bundan sonraki bölümünde iki takımın atakları sonuç getirmedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Beraberlikle Alanyaspor 29, Giresunspor ise 24 puana yükseldi.

Neymar: Futbol yüzünden pokere zaman ayıramıyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.