Cristiano Ronaldo’dan Fas’a otel yardımı

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 7.0 büyüklüğündeki depremle sarsılan Fas’taki otelinin kapılarını depremzedelere açtı.

Spor 11 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ronaldo'dan Fas'a otel yardımı geldi.

Fas, 7.0 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Söz konusu büyük deprem sonucu ölü sayısı 2 bini aşarken bir o kadar kişinin yaralandığı ve depremin olduğu El Huz bölgesinde büyük kesimin evlerinden olduğu belirtildi. Depremin yaralarını sarmaya çalışan ülkeye yardım eli uzatanlardan biri dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo oldu.

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden El Nassr’ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, Fas’ta bulunan otelini depremzedelere yardım amaçlı olarak halka açtı. İspanyol basını, Ronaldo’nun depremden etkilenen onlarca kişiye yardım eli uzattığı yazıldı. Depremden etkilenen illerden biri olan Marakeş’te bulunan otelin, evsiz kalan ya da hasarlı evlerine giremeyen depremzedelerin kullanması adına açıldığı belirtildi.

Suudi Arabistan'ın petrodolarları Premier Lig'i geçmeye yetmediSuudi Arabistan’ın petrodolarları Premier Lig’i geçmeye yetmedi

Ronaldo ayrıca Instagram Hikayeler üzerinden de bir paylaşım yaparak “Fas’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden tüm insanların ailelerine ve arkadaşlarına en içten baş sağlığı dileklerimi iletirim. Bu zor zamanda Fas’a sevgimi ve dualarımı iletirim” mesajı yayınladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.