Dani Alves ifade değiştirdi: Sarhoştum

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, 30 Aralık 2022 tarihinde bir kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada bir kez daha ifade değiştirdi. Alves, bu kez de 'Sarhoştum' dedi.

Spor 18 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Dani Alves 4.5 sene cezaya çarptırıldı.

Brezilyalı eski sağ bek Dani Alves, Barcelona şehrindeki gece kulübünde bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanıyor. Alves, 30 Aralık 2022’de gerçekleşen olay neticesinde Ocak 2023’ten beri gözaltında, hapishanede tutuluyor.

Gelen haberlere göre Alves 17 Ocak tarihinde olayla alakalı yeni bir ifade verdi. Buna göre eski sağ bekin avukatı Ines Guardiola’nın son yaptığı savunmada sanığın olay anında sarhoş olduğu dolayısıyla eylemlerinin tam olarak farkında olmadığı belirtildi. Guardiola aynı zamanda iddia edilen tecavüz olayının gerçekleşmediği iddiasıyla mahkeme tarafında müvekkilinin beraatini talep ediyor. Bir sonraki duruşma şubat ayında. Savcılık daha önce Alves’in dokuz yıl hapis ve 150 bin euro tazminat cezasını talep ediyor. Suçlama yapan tarafın talebi 12 sene.

Alves dava sürecinde verdiği ilk ifadede şikayetçi kadını tanımadığını belirtti. Daha sonra Alves genç kadınla gece kulübünde tanıştığını itiraf etti. Önce aralarında bir şey olmadığını söyleyen eski sağ bek daha sonra kadının kendi rızasıyla oral seks yaptığını ifadesinde belirtti. Son duruşmada Brezilyalı, kurbanla vajinal cinsel ilişkiye girdiğini ilk kez kabul etti, ancak bunların rızaya dayalı olduğunu ve daha önce sadakatsizliğini eşi Joana Sanz’dan gizlemek için yalan söylediğini vurguladı.

Dani Alves'in 9 sene hapsi istendiDani Alves’in 9 sene hapsi istendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.