Lingard’ın ehliyetine el koyuldu

Geçtiğimiz sezonu Notthingham Forest'ta tamamlayan 30 yaşındaki İngiliz futbolcu Jesse Lingard'ın ehliyetine trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 6 ay boyunca el kondu.

Spor 29 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Jesse Lingard'ın ehliyetine el koyuldu.

İngiliz milli oyuncu Jesse Lingard, Manchester Magistrates Mahkemesi tarafından suçlu bulundu ve ehliyetine 6 ay boyunca el kondu. Lingard, Ağustos 2022’de Range Rover’ını kullanmadığını belirtti ancak bunu bildirmesi gereken bir mektubun süresini de kaçırdı. Dolayısıyla 30 yaşındaki futbolcuyla 900 sterlin para cezası ve 6 ay boyunca ehliyetine el koyma cezası verdi.

Bölge yargıcı Jane Hamilton Lingard’a önceki iki hız ihlalinden sonra ehliyetinde biriken ceza puanlarıyla beraber bir sonraki sefer daha ağır bir ceza alabileceğini belirtti.

Orta saha oyuncusu 2022’de Notthingham’a transfer olmuştu. 32 kez milli formayı terleten isim daha önceki 20 senesini Manchester United’da geçirdi. Lingard, 2020-21 sezonunda West Ham’da oynadığı dönemde içmeye başladığını ve Manchester’da çektiği acıları azaltmaya çalıştığını itiraf etmişti. Lingard “Arkaya bakıp bunu neden yaptığımı düşünüyorum. Yaşananları unutmaya çalışıyordum. Ancak bu 10 kez daha kötü hale getiriyordu” demişti.

Futbolda bir devir kapandı: David Silva emekli olduFutbolda bir devir kapandı: David Silva emekli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.