Dev derbi oyuna geldi: Mabedler artık sanal alemde

Geçtiğimiz ay Galatasaray ve Fenerbahçe'yle partnerlik anlaşması imzaladığı duyurulan EA Sports, futbol oyunu FC 25 içerisinden alınan görüntülerle hazırlanmış videolarla RAMS Park ve Ülker Stadyumu'nun oyuna aktarıldığını açıkladı.

Spor 29 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyumları FC 25'te yer alacak.

Kıtalararası Derbi’nin iki yakası; Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 100 yılı aşkın süredir devam eden rekabeti video oyunu dünyasına da taşındı. Dünyanın en çok oynanan futbol oyun serisi olan EA FC, iki takımla da ayrı ayrı imzaladığı partnerlik anlaşması sonucu RAMS Park ve Ülker Stadyumu’nu oyuna ekledi. Stadyumların oyun içinden görüntülerinin de kullanıldığı ayrı ayrı reklam filmleri iki kulübün de sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

”Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ın EA SPORTS FC 25’e geleceği açıklandı. 2011’de açılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan, Galatasaray’ın iç saha maçlarının yanı sıra bazı önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapan çok amaçlı bir stadyumdur.

EA SPORTS FC tarihinde ilk defa yer alacak olan bu ünlü stadyum ile Galatasaraylı futbolseverler, EA SPORTS FC 25’te sarı-kırmızılı tribünleri tecrübe edebilecek ve birçok başarıya imza atabilecekler.”

”Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin EA SPORTS FC 25’e geleceği açıklandı. İsmini Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yapmış olan Şükrü Saracoğlu’dan alan stadyum, Fenerbahçe taraftarlarının unutulmaz anlar yaşadığı bir yer haline gelmiştir.

EA SPORTS FC tarihinde ilk kez yer alacak olan bu ünlü stadyum ile Fenerbahçeli futbolseverler, EA SPORTS FC 25’te kendilerini evlerinde hissedecek ve birçok başarıya imza atabilecekler.”

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadyumları FC 25'te yer alacakFenerbahçe ve Galatasaray’ın stadyumları FC 25’te yer alacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.