Djiku’dan Mourinho’ya: Futbol efsanesi

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Djiku kulüp televizyonuna konuştu: Herkesin ortak hedefi Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. Mourinho çok büyük bir teknik direktör, çok büyük bir taktisyen ve kariyeri boyunca kazanmadığı kupa yok. Her şeyi kazandı.

Spor 11 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Djiku Avusturya kampında kulüp televizyonuna konuştu.

Fenerbahçe’nin 29 yaşındaki savunma oyuncusu Alexander Djiku kamp çalışmaları yaptıkları Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında kulüp televizyonuna açıklama yaptı. Kamp çalışmalarının iyi gittiğini belirten Djiku özetle şunları söyledi…

Lugano maçına kadar hazır olacağız: Herkesin ortak hedefi Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. Çünkü oynayacağımız üç tur var ve ilkini Lugano’ya karşı oynayacağız. O maça kadar hazır olacağımızı düşünüyorum ve böylelikle sezona galibiyetle başlamak istiyoruz.

Seviyemizi arttırıyoruz: Hazırlık maçlarında seviyelerini ve ritimlerini artırmayı amaçlıyoruz. Geçen sene iyi ve kaliteli bir takımımız vardı. Birçok oyuncu da bu sene devam ediyor. Dolayısıyla birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Seviyemizi, ritmimizi arttırıyoruz. Bu hazırlık sürecinde hocamızı tanıyoruz. Onun taktiğini, oyun felsefesini anlamaya özen gösteriyoruz. Tabii ki de onun söylediği şeyleri oturtmaya çalışıyoruz. Öyle zannediyorum ki gelecek bizim açımızdan iyi olacaktır.”

Takım ruhu yüksek çok oyuncu var: Takımdaki beraberlik ortamı başarıyı getirecek. Takım içerisinde ruhuyla, büyük bir azimle oynayan çok sayıda oyuncu var. Zaten bir takımda bana göre olan en önemli şey birlik ve beraberliktir. Birlikte oynamak, birbirinin açığını kapatabilmek bunlar çok önemli noktalar. Bunun bizde olduğunu düşünüyorum. Geçen sene olduğu gibi bu sezonda ruhumuzu daha ileriye taşıyarak göstermemiz gerekiyor ve hiç şüphe yok ki hocamızın da bizlere vereceği tavsiye, talimat ve tecrübeleriyle bizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır. Tüm bu saydığım unsurlarla beraber güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Fenerbahçe'den tatsız hazırlıkFenerbahçe’den tatsız hazırlık

Mourinho bir futbol efsanesi: Mourinho çok büyük bir teknik direktör, çok büyük bir taktisyen ve kariyeri boyunca kazanmadığı kupa yok. Her şeyi kazandı. Bir futbol efsanesi. Onunla çalışıyor olmak, onun tecrübesinden faydalanmak bizleri çok mutlu ediyor. Elbette şampiyonluk yolunda, kupalar kazanma konusunda bizlere fazlasıyla yardımcı olacak bir teknik adam.

Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü: Geçen sene sergilediğim performansı tekrarlamak istiyorum. Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki geçen sene takıma geldiğimde adaptasyonumun hızından gerçekten çok mutlu olmuştum. Çünkü büyük bir kulübe gelmiştim. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Elbette ki geçen sene hedefimiz ligde kupalar kazanmak, şampiyonluğu kazanmaktı ancak iyi bir sezon geçirmemize rağmen sizler de iyi biliyorsunuz 99 puan toplamamamıza rağmen maalesef şampiyonluğu elde edemedik. Ama bu yıl kimsenin şüphesi olmasın, şampiyonluğu elde etmek için her şeyimizi ortaya koyacağız.

Fenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zamFenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.