Dortmund evinde kazaya izin vermedi

Bundesliga'da 19. hafta maçında Borussia Dortmund sahasında Bochum'u 3-1 yendi. Dortmund ikinci yarıda Schlotterbeck'in kendi kalesine attığı golle şok yaşasa da toparlanıp galibiyete uzandı.

Spor 29 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Füllkrug'un gecesinde Dortmund sonuca gitti.

Bundesliga’da Şampiyonlar Ligi potası için iddialı ekip Borussia Dortmund sahasında Bochum’u konuk etti. Dortmund maça çok iyi başladı ve henüz ilk dakikalarda penaltı kazandı. Niclas Füllkrug bu vuruşu gole çevirdi 6. dakikada durum 1-0 oldu. Ancak Dortmund 45. dakikada şoka uğradı. Nico Schlotterbeck kendi kalesini bulunca maça denge geldi, ilk yarı böyle bitti.

İkinci yarıda baskısını artıran Sarı Duvar 72. dakikaya kadar sabretmek durumunda kaldı. 72’de Füllkrug yeniden sahneye çıktı ve takımını yeniden öne geçirdi. Duraklamada bir penaltı daha kazanan Borussia Dortmund’da Füllkrug yine sahneye çıkarak hat-trick’i tamamladı, Dortmund’a üç puanı kazandırdı. Ev sahibi böylelikle puanını 36 yaparak dördüncü sırada yer aldı. Bochum 20 puanla 14. sırada kaldı.

Bundesliga’da günün diğer sonucu:

Union Berlin-Darmstadt 1-0

Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.