Dursun Özbek: Koalisyonu yendik

Beşiktaş derbisini 1-0 kazanarak Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek galibiyeti "Koalisyonu yendik" diye yorumladı.

Spor 5 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Dursun Özbek'ten derbi yorumu.

Galatasaray, 28. hafta maçında Beşiktaş deplasmanına çıktı. Sarı-kırmızılılar bu zorlu deplasmandan El Musrati’nin ikinci dakikada kendi kalesine attığı golle galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 75’e yükselten Galatasaray liderlik koltuğunu korumayı başardı ve son 10 haftalık bölüme ezeli rakibi Fenerbahçe’nin iki puan önünde girdi.

Karşılaşma sonrası Galatasaray’ın sosyal medyadan yaptığı sarı-lacivert salıncak üstünde yaralı Kartal paylaşımı olay yarattı. Beşiktaş cephesinden bu paylaşıma tepki yağdı. Siyah-beyazlı taraf protokolde paylaşımın kaldırılacağını söyleyen Galatasaray yöneticiler olduğunu belirtti. Ancak aksine Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk paylaşımın kaldırılmayacağını belirtti. Kriz çözüme kavuşamadı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Hürriyet’e Beşiktaş’ın Fenerbahçeliler tarafından da desteklendiğini ima eden bir açıklama yaptı. Başkan “Boşuna demedik ittifak diye… Sadece bir takımı yenmedik. Koalisyon var karşımızda. Bu galibiyet koalisyona karşı alındı” dedi.

Dursun Özbek: O fotoğraf gayrı ihtiyariDursun Özbek: O fotoğraf gayrı ihtiyari

Derbiden sonra paylaşım krizi: Sileceğiz dediler silmedilerDerbiden sonra paylaşım krizi: Sileceğiz dediler silmediler

Beşiktaş'tan federasyona seçim çağrısı, Meler ve Gençerler tepkisiBeşiktaş’tan federasyona seçim çağrısı, Meler ve Gençerler tepkisi

Sevmek bir ömür, derbi bir dakikaSevmek bir ömür, derbi bir dakika

Erken atan yol alır!Erken atan yol alır!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.