Ebrar Karakurt Rusya’da şampiyonluğa koşuyor

Rusya Ligi final serisi üçüncü maçında Dinamo Ak Bars'ı 3-0 yenen Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad seride 2-1 öne geçti.

Spor 24 Nisan 2024
Maçtan sonra Ebrar Karakurt büyük sevinç yaşadı.

Lokomotiv Kaliningrad’da forma giyen Ebrar Karakurt Rusya Ligi’nde şampiyonluğa çok yakın. Kaliningrad evinde Dinamo Ak Bars’ı 3-0 yenerek seride 2-1 öne geçti. Milli voleybolcunun takımı bir galibiyet daha aldığı takdirde kupayı kaldıracak.

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars karşısındaki ilk sette zorlansa da galibiyeti buldu. Maçın ilk setinde 25-23 üstün gelen Karakurt’un takımı maçın ilerleyen dakikalarında ise baskını arttırdı. Karşılaşmanın ikinci setinde Kaliningrad’ın büyük üstünlüğü vardı. 25-15’luk skorla setlerde durum 2-0 oldu. Maçın üçüncü seti çekişmeli geçti. 25-23 ile seti alan ev sahibi sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ebrar Karakurt’un takımı final serisinde ise 2-1 öne geçti. Rus Ligi final serisinin 25 Nisan’daki dördüncü maçında Kaliningrad şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Ebrar Karakurt, Dinamo Ak Bars karşısındaki üç sette de forma giydi. Milli voleybolcu ekibi Kaliningrad’a ikisi blok 18 sayıyla katkı verdi. Üç servis kaçıran milli voleybolcu iki hücum hatası yaptı ve dört kez bloklandı. Ebrar Karakurt maçtan sonra sosyal medyasından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için paylaşım yaptı.

Rusya'da Ebrar Karakurt fırtınası ve hakarete yanıt: Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül!Rusya’da Ebrar Karakurt fırtınası ve hakarete yanıt: Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.