Eczacıbaşı Galatasaray’ı yendi… Melissa Vargas geri döndü

Sultanlar Ligi'nde cumartesi günü iki maçla geçildi. Eczacıbaşı Galatasaray'ı 3-0 yenerken, Melissa Vargas'ın aylar sonra formasına kavuştuğu maçta Fenerbahçe de Nilüfer Belediye karşısında aynı skorla kazandı.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Eczacıbaşı, evinde Galatasaray'ı set vermeden geçti.

İstanbul derbisinde Eczacıbaşı, Galatasaray’ı ağırladı. Gray, Beyza Arıcı, Boskovic, Hande Baladın, Jack-Kısal ve Elif Şahin ilk altısıyla maça başlayan turuncu-beyazlılar, kaptanı Tijana Boskovic’in sekiz sayıyla oynadığı ilk seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette Galatasaray direnç gösterdi. İlkin Aydın’ın etkili oyunuyla sete tutunan sarı-kırmızılılar, son ana kadar mücadele etse de 28-26’lık skora engel olamadı ve Eczacıbaşı durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette de iyi oyununu sürdüren ‘Tigers’, bu seti de tıpkı ilk sette olduğu gibi 25-21 kazanmayı başardı ve mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kazanan tarafta Boskovic 25, Hande Baladın ise 10 sayı üretti. Galatasaray’da İlkin Aydın’ın 11 sayılık performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Bu maç sonucunda Galatasaray 26 puanla yedinci sırada kalırken, Eczacıbaşı puanını 46’ya yükseltip liderlik takibini sürdürdü.

Fenerbahçe set vermedi, Melissa Vargas geri geldi

Fenerbahçe, baştan sona üstün götürdüğü maçta Nilüfer Belediyesi’ni 3-0 yenerek ligdeki 19’uncu galibiyetini aldı. Setleri 25-23, 25-15 ve 25-17 sonuçlanan maçta Melissa Vargas çubuklu formasına kavuştu.

Transferi sonrası ilk kez Fenerbahçe formasıyla parkeye çıkan Vargas, bir setten biraz fazla oynadığı maçta beş sayı üretti. Fenerbahçe’nin en skorer ismi ise 19 sayı üreten Arina Fedorovtseva oldu.

Muhammet Karavuş Avrupa ikincisi: Üç güreşçi finale yükseldiMuhammet Karavuş Avrupa ikincisi: Üç güreşçi finale yükseldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.