Eczacıbaşı ligi firesiz bitirdi, Galatasaray iyi başladı

Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı Dynavit, küme düşen İlbank’ı 3-0 mağlup etti ve normal sezonu 26'da 26 yaparak tamamladı. Efeler Ligi’nde sahne alan Galatasaray HDI Sigorta ise Türşad’a set vermedi.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eczacıbaşı, Ankara'da rahat bir galibiyet aldı.

Normal sezon liderliğini haftalar öncesinden garantileyen ve play-offta Türk Hava Yolları ile eşleşen Eczacıbaşı Dynavit, son hafta karşılaşmasında İlbank’a konuk oldu. Maçın başından sonuna rahat bir oyun sergileyen Eczacı, maçtan 15-25, 23-25 ve 20-25’lik setlerle galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla beraber ligde çıktığı 26. maçtan da galip ayrılan Kaplanlar, sezonu namağlup tamamladı. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen İlbank ise bu sonuçla sezonu galibiyet alamadan 26’da 0’la kapatmış oldu.

Ituma'nın ölümünden sonra Novara ilk kez sahada! Gözyaşları sel olduItuma’nın ölümünden sonra Novara ilk kez sahada! Gözyaşları sel oldu

Eczacıbaşı’nda Samanta Fabris 16, Saliha Şahin 13 ve Beyza Arıcı 12 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Günün diğer karşılaşmalarında Nilüfer Belediye Sigorta Shop deplasmanında 3-2 kazanırken, Sarıyer Belediye, küme düşmesi kesin olan bir diğer takım Bolu Belediyesi’ni 3-1’le geçti.

Efeler Ligi’nde 5-8 klasman maçları başladı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde normal sezonun bitmesinin ardından play-off aşamasına geçildi. Play-offta heyecan dün oynanan 2 maçla başladı. Galatasaray HDI Sigorta, evinde ağırladığı Türşad’ı 3-0 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Seride ikinci maç 26 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Türşad’ın ev sahipliğinde oynanacak.

Galatasaray klasman maçlarının ilkinde hata yapmadı!

Bir diğer 5-8 klasman maçında ise Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahasında ağırladığı Cizre Belediyesi’ni beş set sonunda mağlup etti. Seride ikinci maç 25 Nisan Salı saat 13.00’te Cizre ev sahipliğinde oynanacak.

5-8 klasman maçları normal sezonu 5 ila 8. sırada bitiren takımların ligi bitirme yerlerini netleştirme maçları olarak oynanıyor. Bu maçlar sonucunda Avrupa kupalarına katılacak takımlar belirlenmiş oluyor. 5-8 klasman serileri 3 maç üzerinden oynanıyor ve iki galibiyet alan seriyi kazanıyor.

Ultra maratonda hile: Rekortmen atlet koşmak yerine arabayla 'yarışmış'Ultra maratonda hile: Rekortmen atlet koşmak yerine arabayla ‘yarışmış’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.