Efe ve Hamza Akman’da öncelik hakkı Roma’nın

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, sarı kırmızılılarda futbol oynayan çocukları Efe ve Hamza Akman ile sözleşmeleri konusunda muhattabın kendisi olmadığını söyledi.

Spor 10 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Ayhan Akman oğlu Hamza Akman'a Kopenhag'ın ilgisi olduğunu belirtti.

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, Galatasaray’da forma giyen oğulları Efe Akman ve Hamza Akman’la ilgili Spor Gecesi YouTube kanalına konuştu. Ayhan Akman’ın sözleri özetle şöyle…

Galatasaray resmi teklif yapmadı: Hamza ve Efe’ye Galatasaray henüz resmi teklif yapmadı. Hamza Akman’ın 3 çyıllık kontratı bu sezon bitiyor. Oynamadığı için ayrılmak istiyor. Efe’de ise bundan önceki yönetimler ‘Bugün, yarın imzalarız’ diyerek öteledi. Zaniolo transferinde Efe Akman ve Yusuf Demir’in ön satın alma hakkını Galatasaray kendisi Roma’ya verdi. Roma’ya transferi konusundaki gelişme bu. Bu hakkı Roma’ya Galatasaray verdi. Benden bağımsız bir konu bu.

Kopenhag’ın ilgisi var: Hamza Akman için Kopenhag ile görüştüm ama hiçbir detay görüşmedik. Kopenhag bir ilgisi olduğunu söyledi, ben de ‘Sezon sonu görüşelim’ dedim. Galatasaray’ın Kopenhag ile yaptığım görüşmeden haberi var. Ortada iki oyuncuya da bir teklif yok. ‘Hamza neden uzatmadı, Efe neden imzalamadı?’ sorularının muhatabı ben değilim. Ben ne yapabilirim?

Galatasaray’dan kaçırmam: Her günün neredeyse 24 saatini Erden Timur ile geçiriyorum. Ben çocuğunu Galatasaray’dan kaçıracak bir adam değilim. Ben bu camianın insanıyım. Ben babalığı ve profesyonelliği ayırdım bu camiada. Galatasaray’da kimse torpille oynayamaz.

Galatasaray'a Cihan Aydın, Fenerbahçe'ye Çağdaş AltayGalatasaray’a Cihan Aydın, Fenerbahçe’ye Çağdaş Altay

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.