Ege’de yüzeyde kalan Bodrumspor oldu

Basketbolda ligin dibini yakından ilgilendiren maçta iki Ege takımından Bodrumspor, son 10 dakikadaki oyunuyla Merkezefendi'yi 88-84 yendi. Basketbolda günün sonuçları...

Spor 24 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Bodrumspor, ligdeki dördüncü galibiyetini aldı.

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bodrumspor ve Merkezefendi, Muğla’da karşı karşıya geldi. Maçın ilk çeyreğinde etkili olan taraf konuk takımdı. Merkezefendi, ilk periyodu 29-19 önde tamamladı. Denizli ekibi ikinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdürdü, devreye 53-36 galip girdi.

Üçüncü periyodu da 72-60 önde bitiren Merkezefendi son çeyrekte ise üstünlüğü Bodrum’a kaptırdı. Son periyotta toparlanan Bodrumspor maçı 88-84 kazanmasını bildi.  Ev sahibi, 13. maçında dördüncü galibiyetini alırken Merkezefendi, 10. yenilgisini aldı.

Vize rezaletinin perde arkası: FIBA tehdit etmişVize rezaletinin perde arkası: FIBA tehdit etmiş

Bahçeşehir, Samsunspor’a acımadı

Bahçeşehir, ligin dibinde yer alan Samsunspor’u sahasında 98-69 yenerek altıncı galibiyetini elde etti. Bu sonucun ardından Samsunspor ise 11’inci yenilgisini aldı. Ev sahibi ekipte 20 sayı kaydeden Muhammed Baygül karşılaşmanın en skorer ismi olurken, deplasman ekibinde ise Sek Henry 15 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Sultanlar Ligi'nin ilk yarısına damga vurdularSultanlar Ligi’nin ilk yarısına damga vurdular

Büyükçekmece ile Manisa Belediyesi karşı karşıya geldi. İstanbul ekibi üstün bir oyunla rakibini 103-76 devirdi. Büyükçekmece altıncı kez kazanırken Manisa ekibiyse altıncı yenilgisini aldı. Günün diğer maçındaysa Bursaspor, Petkim’i 94-84 yendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.