Enes Ünal EURO 2024’te yok!

EURO 2024 için hazırlıklarını sürdüren milli takımdan bir sakatlık haberi daha geldi. İdman esnasında aldığı darbeden dolayı ayak başparmağında kırık oluşan Enes Ünal aday kadrodan çıkarıldı. Enes'in EURO 2024'e yetişme ihtimali bulunmuyor.

Spor 1 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Sakatlanan Enes Ünal Euro 2024'te yok.

EURO 2024’de vereceği mücadele için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Türkiye A Milli Futbol Takımı’ndan forveti Enes Ünal yaşadığı sakatlık sebebiyle kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

“A Milli Takımımızın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında almış olduğu darbenin ardından muayene ve tetkikleri yapılan forvet oyuncumuz Enes Ünal’ın sol ayak başparmağında kırık tespit edildi.

Enes’in yaşamış olduğu sakatlığın, EURO 2024 turnuvası süresince tam olarak iyileşmeyeceği belirlendiğinden, futbolcumuz A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası geniş kadrosundan çıkarıldı.”

Enes geçtiğimiz günlerde satın alma opsiyonunun kullanılmasının ardından 16.5 milyon euro’ya Bournemouth’a transfer olmuştu.

A Milli Takım'dan iki kesik: Çağlar Söyüncü ve Bertuğ YıldırımA Milli Takım’dan iki kesik: Çağlar Söyüncü ve Bertuğ Yıldırım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.