Erden Timur Galatasaray’a dönüş için açık kapı bıraktı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekilliği görevinden istifa eden Erden Timur katıldığı bir televizyon programında sarı-kırmızılılara geri dönüşü için açık kapı bıraktı.

Spor 11 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Erden Timur'dan Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Galatasaray’da yürüttüğü Sportif A.Ş. Başkanvekilliği görevi esnasında kazanılan iki süper Lig şampiyonluğuna doğrudan katkıda bulunan Erden Timur istifası sonrası ilk kez mikrofonlara konuştu.

Yayın hayatına geri dönen televizyon kanalı CNBC-e’de yayınlanan Emlak Günlüğü adlı programa Nef Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla katılan Erden Timur yayın genelinde iş hayatıyla ilgili merak edilenleri cevapladı. Programın son bölümünde konu Galatasaray’a geldi.

Moderatörden gelen “Galatasaray’a geri dönmeyi düşünür müsünüz” sorusunu yanıtlayan Timur “Hayattaki en güzel günler, ben öyle nitelendiriyorum. Milyonlarca insan yerinde olmak ister. En az beş milyon kişi yerinde olmak ister. Bu beş milyon kişinin içinde yüzde onu o işi senden daha iyi yapabilecek olsa 500 bin daha iyi yapabilecek insan varken sen orada bulunuyorsun. Çok büyük bir şans herkes için. Kısmetli olmanız lazım, çok çabalamanız lazım. Zorlukları var, haksızlıkları var bunlardan daha öte çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar ama o da vakti gelince olur. Dünyevi bir amaç edinmek insanın potansiyelini çok küçültücü bir şey, olursa olur diye düşünüyorum” dedi.

Bu sözlerin ardından program sunucusu “Açık bir kapı var gibi hissettim” yorumu yaptı. Bunun üzerine Erden Timur “Her zaman olur” dedi.

Galatasaray'dan olağanüstü genel kurul çağrısı: Taşınmazlar için yetki istenecekGalatasaray’dan olağanüstü genel kurul çağrısı: Taşınmazlar için yetki istenecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.