Erden Timur onayladı: Oliveira kadro dışı!

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi son anda kadrodan çıkarılan, fakat hakkında resmi bir açıklama yapılmayan Sergio Oliveira ile ilgili ilk bilgi Erden Timur'dan geldi. Timur, Portekizli futbolcunun kadro dışı olduğunu doğruladı.

Spor 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Erden Timur'dan Florya çıkartması.

Cuma günü saat 20:00’de Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya’da sürdüren Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur tesislere geldi. Sergio Oliveira’nın durumu hakkında gelen soruları yanıtlayan Timur, “Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Yönetim Kurulu hakkındaki kararı verecek.” dedi.

Davinson’un oynaması zor gözüküyor

Beşiktaş karşısında alınan galibiyette göz dolduran Davinson Sanchez hakkında sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir bilgi paylaşıldı. Kulüp doktoru Yener İnce yaptığı açıklamada, Kolombiyalı stoperin bacak kaslarında gerilme olduğunu açıkladı. Tedbir amaçlı idmana çıkmadığı belirtilen Davinson için son karar maç günü verilecek. Galatasaray muhabirlerinden gelen bilgiye göre Abdülkerim’in de sakat olması sebebiyle Davinson’un oynamaması durumunda Cim-bom’un Rizespor karşısındaki stoper tandemini Berkan ve Nelsson oluşturacak.

Stoperde kim oynarsa oynasın Cim-bom'a gol atmak çok zor!Stoperde kim oynarsa oynasın Cim-bom’a gol atmak çok zor!Icardi iyileşti, Ziyech geri döndü

Galatasaray’lı oyuncuların sağlık durumuna ilişkin açıklamalarını sürdüren Yener İnce, “Icardi’nin ayak bileğiyle alakalı konu bitti. Dönem dönem adale sertlikleri oluyor. Şu an herhangi bir sakatlık yok.” dedi. Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech’in sakatlık dönüşü idmanda takımla çalıştıkları görünürken, henüz forma giyme şansı bulamayan Serge Aurier hakkında da bilgi veren İnce, tedavinin sürdüğünü ve Fildişili oyuncunun milli ara sonrasına dönebileceğini söyledi.

Galatasaray geri döndü, Beşiktaş karşısında 3-2'yle güldü.Galatasaray geri döndü, Beşiktaş karşısında 3-2’yle güldü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.