Ergin Ataman ‘Yumruk şov’un sırrını açıkladı

Panathinaikos'un başında geçirdiği ilk sezonda hem EuroLeague, hem de Yunanistan Basketbol Ligi şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman Baskonia oyuncusu Chima Moneke’nin YouTube kanalına konuk oldu, kendisiyle özdeşleşen 'Yumruk şov'un öyküsünü anlattı.

Spor 24 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Ergin Ataman kendisiyle özdeşleşen yumruk sevincinin hikayesini anlattı.

Son dört sezonda üç defa EuroLeague şampiyonluğu kazanan ve elde ettiği zaferlerden sonra tribünlere dönerek yumruklarını havaya kaldırmasıyla ünlenen Ergin Ataman Baskonia forması giyen basketbolcu Chima Moneke’nin YouTube kanalına konuk oldu.

Eğlenceli bir sohbet havasında geçen programda şampiyon başantrenör kendisiyle özdeşleşen yumruk sevincini şu sözlerle anlattı:

“Bu kendiliğinden gelişti. Ne zaman yapmaya başladığımı hatırlamıyorum. Sonra bir baktım taraftarlar bundan keyif alıyor, seviyor. Devamında yapmaya devam ettim. Bu benim hissettiğim bir şey. Bu yumruklar taraftarlarla bağ kurmamı sağlıyor. Taraftarlar bundan keyif alıyor, ben de alıyorum. Onlara bu tutkuyu vermem gerekiyor. Bu da benim için özel bir şey. Bazen kaybetsem bile -Barcelona’da olmuştu, beni oyundan atmışlardı, hatırlıyorsundur belki- bu yumrukları kaldırdım çünkü pes etmeyeceğimi belli etmek istedim. ‘Tamam, maçta beni attılar, kaybettik ama sezonun sonunda biz kazanacağız’ mesajı verdim. O sezonun sonunda Anadolu Efes ile şampiyon olduk. Bazen inanılmaz hissettiriyor.”

Ergin Ataman yineledi: Galatasaray'a başkan olacağım!Ergin Ataman yineledi: Galatasaray’a başkan olacağım!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.