Eric Bailly’nin menajeri: Oyuncuların hakları çiğnendi

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan beş futbolcudan biri savunma oyuncusu Eric Bailly’di. Bailly’nin menajeri Erica Pimenta konuyla alakalı konuştu.

Spor 13 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Bailly'nin menajeri açıklama yaptı.

Beşiktaş’ta Fenerbahçe’ye kaybedilen derbinin ardından ilk aksiyon kadro dışı kararı oldu. 3-1 kaybedilen karşılaşmada gösterilen silik performans böyle bir kararın alınmasına yol açtı. 3 Aralık tarihinde göreve gelen Hasan Arat yönetimi ve Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba’lı futbol aklı Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Valentin Rosier’i kadro dışı bırakma kararı aldı.

Bu oyunculardan Bailly transfer olduğundan beri yaşadığı sakatlıklarla gündeme geliyordu. Fildişi Sahilli yıldız Fenerbahçe maçında gösterdiği performansla beklentilerin altında kaldı. Oyuncu iki penaltıya sebebiyet verdi. Fakat kadro dışı kararı futbolcu tarafını hayal kırıklığına uğrattı. Manchester United’dan gelen Bailly hakkında menajeri “Kadro dışı haberi karşısında şok olduk. Eric’in yanlış bir şey yapmadığını bildiğimiz için şu anda tepkimizin ne olacağı konusunda düşünüyoruz. Oyuncuların hakları çiğnendi ve biz de onları koruyacağız.” dedi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe faturası 'Fransız beşlisi'ne çıktıBeşiktaş’ta Fenerbahçe faturası ‘Fransız beşlisi’ne çıktı

Bailly bu sezon 8 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 537 dakika süre buldu. Oyuncu takımına gol katkısı sağlayamadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.