Erling Haaland’dan rakibine tepki çeken sözler: Aptal palyaço

Premier Lig ekibi Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland Arsenal maçının ardından Gabriel Jesus'a hakaretleri nedeniyle tepki çekti.

Spor 24 Eylül 2024
Haaland, Arsenal maçından sonra sinirlerine hakim olamadı.

Premier Lig’in beşinci haftasında Manchester City evinde Arsenal ile oynadı. Geçen sezonun şampiyonu ile ikincisini karşı karşıya getiren Etihad Stadyumu’ndaki mücadelede ev sahibi ekip 9’da Erling Haaland ile 1-0 öne geçti. 22’de Riccardo Calafiori ile beraberliği sağlayan Arsenal 45+1’de Gabriel’in kafayla attığı golle 2-1 öne geçti. 45+8’de Leonard Trossard’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan konuk takım ikinci yarıyı adeta kendi ceza alanında geçirdi. Manchester City ikinci yarıda aradığı golü ise 90+8. dakikada John Stones ile buldu ve karşılaşma 2-2 tamamladı. Bu sonuçla Manchester City ligde sezonun ilk puanını kaybederken 13 puanla liderliğini sürdürdü. Ligde ikinci beraberliğini alan Arsenal de 11 puanla dördüncü sırada.

Halland sinirlendi

City’nin 90+8’deki golünün ardından Erling Haaland kaleden aldığı topu Arsenal yıldızı Gabriel’in kafasına attı. Karşılaşmadan sonra sinirini kontrol edemeyen Norveçli futbolcu Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta’nın omuzuna dokundu. Halaand Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ile de tartıştı. Mikel Arteta’nın yanına giden Erling Haaland’ın teknik direktörün omzuna dokunup ‘Mütevazı ol’ dediği görüldü. Arteta ise sakince Haaland’ın yanından ayrıldı.

Nuri Şahin'e uyarı: Terzic virüsünün tehdidi altındaNuri Şahin’e uyarı: Terzic virüsünün tehdidi altında

Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ise Erling Haaland’ın teknik direktörüne yaptığı hareketin ardından Norveçli futbolcuya neden böyle bir şey yaptığını sordu. Ardından iki futbolcu arasında şu konuşma geçti…

Haaland: Neden bahsediyorsun? Ben saçma sapan bir şey konuşmuyordum, soytarı.

Gabriel Jesus: Bana dokunma.

Haaland: Seni aptal palyaço.

İki oyuncu arasında tansiyonun yükselmesi ile Manchester City’den Jack Grealish iki oyuncunun arasına girdi ve ikiliyi sakinleştirdi.

Haaland, Ronaldo’nun rekorunu egale etti

Manchester City’nin Norveçli yıldızı Erling Haaland 105. maçta 100 kez fileleri havalandırdı. Haaland performansı ile Cristiano Ronaldo’nun Manchester United ile yaptığı en hızlı 100 gol atma rekorunu egale etmiş oldu.

Avrupa'dan futbol: Arsenal son saniyede yıkıldı, Nuri Şahin'e soğuk duş, Milano derbisinde kazanan renk kırmızıAvrupa’dan futbol: Arsenal son saniyede yıkıldı, Nuri Şahin’e soğuk duş, Milano derbisinde kazanan renk kırmızı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.