Ertuğrul Doğan’a göre Trabzonspor’a şampiyonluk ruhu ancak böyle döner

Görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılmasını isteyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 'Her şeyimizle takımımızın, hocamızın, kulübümüzün yanında olma zamanı. Bunu yaptığımızda birkaç hafta içinde şampiyonluk ruhu geri gelecek' dedi.

Spor 30 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Trabzonspor Başkanı Doğan, Abdullah Avcı'yı övdü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisinin kasım ayı sayısına yazı yazdı. Doğan, bordo-mavili renklere gönül veren herkese çok iyi bildikleri bir şeyi hatırlatarak başlamak istediğini belirterek, “Önemli olan tek şey, Trabzonspor’un başarısıdır. Özellikle bugün, koşulsuz sevginize ve desteğinize ihtiyaç var. Biz camia olarak şampiyonluğun Trabzonspor için bir gelenek haline gelmesi gerektiğine inanarak bu yola çıktık. Önümüzdeki üç sezonun çok önemli olduğunu, sürekli yükselen bir grafik çizerek daima yarışın içinde olmayı hedeflediğimizi tekrarlamak isterim” dedi. Doğan’ın yazısından öne çıkanlar şöyle…

Şampiyonluk getiren Abdullah Avcı’yı geri getirdik: Bu sezona, bu karaktere uygun olduğunu düşündüğümüz bir hocayla başladık. Maalesef bir kimya uyumsuzluğu yaşandı ve bir karar vermek zorunda kaldık. Bu karar için ne çok erken ne de geç kaldık. Son 10 sezonda Türkiye’de en çok galibiyet alan, en çok puan toplayan, Trabzon’a bir Türkiye ligi şampiyonluğu, iki Süper Kupa şampiyonluğu getiren, Trabzonspor’un başında çıktığı maçların yüzde 86’sını, derbilerin yüzde 79’unu kaybetmeyen Abdullah Avcı, tabii ki doğal seçimimizdi. İki sene evvel yaptığımızı yeniden yapmak için kendisini Karadeniz’in dalgalı sularına yeniden davet ettik.

Trabzonsporlu futbolcular acıkınca ne mi olur? Hesap pipetlerin altındaTrabzonsporlu futbolcular acıkınca ne mi olur? Hesap pipetlerin altında

Bir daha yaparız: Hayatı diri yaşayan, duygularını yüksek sesle ifade eden, tez canlı insanlarız. Bu yüzden de bizi en iyi biz anlarız. Ama böyle zamanlarda Trabzonspor’un başarısı her şeyin önünde gelmek zorunda. Görüş ayrılıklarımızı bir kenara bırakma ve her şeyimizle takımımızın, hocamızın, kulübümüzün yanında olma zamanı. Bunu yaptığımızda hep birlikte göreceğiz, birkaç hafta içinde şampiyonluk ruhu geri gelecek. Bu topraklarda çok yakında, alışık olduğumuz fırtına geri gelecek. Bir defa yaptık. Bir daha yapalım.

Trabzonspor’dan Şampiyonlar Ligi’ne: Bjelica Berlin yolcusuTrabzonspor’dan Şampiyonlar Ligi’ne: Bjelica Berlin yolcusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.