EuroLeague’de Fenerbahçe’nin fikstürüne savaş ayarı

Fenerbahçe'nin gelecek hafta 16 Kasım tarihinde Maccabi Tel-Aviv ile oynayacağı 9. hafta karşılaşması Belgrad'a alındı. Ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşma İstanbul'da oynanacak.

Spor 11 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe Belgrad'dan Süper Lig için dönecek.

Maccabi Tel-Aviv 7 Ekim’de başlayan savaştan bu yana evinde maç yapamıyor. EuroLeague’de mücadele eden takım iç saha niteliğindeki Bayern Münih karşılaşmasını Belgrad’daki Aleksandar Nikolic Salonu’nda boş tribünler önünde oynadı ve karşılaşmadan 93-90 galip ayrıldı.

EuroLeague yönetimi İsrail ekibinin maçlarını burada oynamaya devam etmesine karar verdi. Buna göre 9. hafta maçında 16 Kasım tarihinde 22.05’te Fenerbahçe’yle karşılaşacak ekibin bu maçı deplasmandan iç sahaya taşındı. İç saha niteliği taşıyacak adres yine Belgrad. Karşılaşma seyircisiz oynanacak. İki takım arasında 19. haftada oynanacak ikinci yarı mücadelesiyse İstanbul’a alındı. Bu maçın tarihi 4 Ocak 2024.

Fenerbahçe Belgrad’da sonunu getiremedi: 85-84Fenerbahçe Belgrad’da sonunu getiremedi: 85-84

Böylelikle Fenerbahçe çift maç haftasını Belgrad’da geçirecek. EuroLeague’de ilk 7 haftada 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-lacivertliler son olarak yine Belgrad kentinde Partizan’a konuk olmuş çekişmeli maç 85-84 bitmişti. Çift maç haftasının ilk ayağı 14 Kasım Salı akşamı Kızılyıldız ve Fenerbahçe’yi aynı kentte karşı karşıya getirecek.

Anadolu Efes uzatmada nefes aldıAnadolu Efes uzatmada nefes aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.