Eyüp nefes aldı, Sakarya evinde güldü

Spor Toto 1. Lig’de son haftaların düşüşte olan takımlarından Eyüpspor, deplasmanda Altınordu’yu 2-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Altay karşısında galibiyet serisi son bulan Sakaryaspor ise evinde Manisa FK’yı 2-0 yendi.

Spor 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eyüpspor kazanmayı hatırladı

Sezon başında çarpıcı transferler yaparak lige giren Eyüpspor, son 5 maçında 3 kez mağlup olmuş ve 1 kez berabere kalmıştı. Süper Lig’e çıkma yarışında rakiplerinin de form tutmasıyla büyük yara alan İstanbul ekibi İzmir’de nefes aldı. Altınordu karşısında 29. dakikada Uğur Demirok’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Eyüp, 54. dakikada Halil Akbunar’ın asisti ve Cenk Alkılıç’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Altınordu 77. dakikada Metehan Mimaroğlu’nun attığı golle umutlansa da Eyüp, üç maçlık aranın ardından kazanmayı başardı.

Bu sonuçla beraber Eyüpspor puanını 57’ye çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Altınordu ise 26 puanla 15. sırada kaldı.

'Aşkın Olayım' tribünlerin marşı haline geldi, Spotify'da 100 milyon dinlenmeyi geçti!‘Aşkın Olayım’ tribünlerin marşı haline geldi, Spotify’da 100 milyon dinlenmeyi geçti!

Sakarya kritik maçta hata yapmadı

Süper Lig’e direkt çıkma mücadelesi veren Sakaryaspor ve play-off potasına kendini atmaya çalışan Manisa FK, Sakarya’da karşılaştı. Kritik mücadelede perde, ilk yarının sonunda Deni Milosevic’in penaltıdan attığı golle açıldı. İkinci devre boyunca üstünlüğü elden bırakmayan Sakarya, Oğuzhan Akgün’ün 90’da bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi ve 3 puanı aldı.

Bu sonuçla puanını 55’e yükselten Sakaryaspor, Eyüpspor’u takibini sürdürdü. Manisa FK ise 45 puanla 9. sırada kaldı.

Dört dörtlük maça Ozan Tufan damgasıDört dörtlük maça Ozan Tufan damgası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.