Eyüpspor’dan dört dörtlük başlangıç

TFF 1. Lig'de Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor, kendi sahasında Giresunspor'u yenerek dört maçta dört galibiyet aldı. Ligde alınan sonuçlar şöyle...

Spor 3 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Eyüpspor, Giresunspor önünde iyi bir futbolla kazandı.

TFF 1’inci Lig’in 4’üncü haftasında Eyüpspor sahasında Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 42’nci dakikada penaltıdan Regattin, 67’nci dakikada Caner Erkin ve 82’nci dakikada Ribeiro kaydetti. Giresunspor’un mücadeledeki tek golü 62’nci dakikada Şahin Dik’ten geldi. Arda Turan’un çalıştırdığı Eyüpspor 12 puanla lider durumda.

Manisa FK lige iyi başladı

Eyüpspor gibi lige iyi başlayan bir başka takımsa Manisa Futbol Kulübü. Evinde Tuzlaspor’u 51’de Diallo, 627de Tugay, 79’da Lima ve86’da Topalli’nin golleriyle 4-0 yenen Manisa ekibi dört hafta sonunda topladığı 10 puanla Eyüpspor’u takip ediyor. Tuzlaspor ise puan lamayan tek takım.

Galatasaray kalesini kapatıyor, Icardi ve Kerem 3 puanı getiriyorGalatasaray kalesini kapatıyor, Icardi ve Kerem 3 puanı getiriyor

Bandırma, Sakaryaspor’u evine puansız gönderdi

Bandırmaspor taraftarı önünde geriye düştüğü maçta Sakaryaspor’u 3-1 yenerek 4. haftayı da yenilgisiz geçti. Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi Bandırmaspor’un golleri 45+2’de Mücahit Albayrak, 54’te Moussa Djitte ve 90+9’da Florian Jozefzoon’dan geldi. Konuk ekip Sakaryaspor’un tek golünü ise 19. dakikada Michal Nalepa attı. Bu sonuçla birlikte Bandırmaspor puanını 8’e yükseltirken, Sakaryaspor 5 puanda kaldı.

Netice nefis, hatice idare ederNetice nefis, hatice idare eder

Bolu ile Keçiören puanları paylaştı

Boluspor evinde Keçiörengücü’nü misafir etti. Sezonun dördüncü haftaki maçında fileler havalanmadı ve karşılaşma 0-0 bitti. Boluspor 4 hafta sonunda 3 beraberlikle 3 puan toplamış durumda. Keçiörengücü’nün ise 5 puanı bulunuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.