Fatih Terim operasyon geçirdi

Türk futbol tarihinin efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim’in dün kaldırıldığı hastanede bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Spor 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fatih Terim operasyon geçirdi!

69 yaşındaki Fatih Terim, dün sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldı ve bir operasyon geçirdi. Terim’in sağlık durumuyla alakalı şahsından veya doktorlarından herhangi bir resmi açıklama gelmezken söz konusu operasyonun ciddi bir ameliyat olmadığı öğrenildi.

Gazeteci Burhan Can Terzi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Fatih Terim’in geçirdiği operasyonla ilgili bilgi verdi. Terzi attığı tweette “15 dakikalık polip temizleme işlemi gerçekleşti. Hastanede kalma durumu yok. Geçmiş olsun” dedi.

Polip nedir?

Polipler, içi boşluklu organların yüzeylerini örten tabakada meydana gelen, çoğunlukla kabartı şeklinde olan anormal doku büyümeleri olmakla beraber sıklıkla küçük ebatlıdırlar ve iki farklı formda görülürler. Bunlardan biri mantara benzer, diğeriyse daha düz bir formda olur. Poliplerin büyük çoğunluğu iyi huyludur. Fakat oluşumlarının ardında anormal hücre büyümesi olduğu için tedavi edilmemeleri ya da alınmamaları halinde kötü huylu hale dönüşebilirler.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.